prof.dr hab. Łucja Fornal, mgr inż. Anna Filipowicz

  1. Sten Aastrup, 1998, A review of quick, reliable and simple check methods for barley and malt based on the Carlsberg Seed Fixation System. J. American Society of Brewing Chemists 56: 37 – 43.
  2. S.A.G.F. Angelino, 1996, Determination of moisture and nitrogens contents of barley and malt by Near Infrared Spectroscopy (NIRS). J. Inst. Brew. 102(3-4): 73 –74.
  3. M. Moll, 1997, An uptade of analytical procedures for the detrmination of malt modification and malt homogenity. Monatsschrift für Brauwissenschaft, 1: 12 – 57.
  4. C. Müller, 1995, Möglichkeiten zur Bewertung des Gesundheitszustandes von Braugerste und Malz. Brauwelt, 21: 1036 – 1054.
  5. Antkiewicz P., 1998, Rodzime uwarunkowania produkcji ilościowej i jakościowej jęczmienia browarnego. III School of Fermentation Technology, Phare – Tempus S – Jep – 09770 – 95 UNICO: 5 – 18.
  6. Klockiewicz – Kamińska E., W.J. Brzeziński, 1998, Odmiana gwarantem jakości. III School of Fermentation Technology, Phare – Tempus S – Jep – 09770 – 95 UNICO: 28 –35.
  7. Brudzyński A., 1996, Jęczmień browarny, Przemysł Spożywczy 50(9): 21 – 22.
  8. BN – 82/9131 – 03. Ziarno zbóż. Jęczmień browarny.
  9. Briggs D.E., J.S. Hough, R. Stevens, J.W. Young, 1992, Malting and Brewing Science. Editor Chapman & Hall London, 15 – 65.
  10. Grzesiuk S., K. Kulka, 1988, Biologia ziarniaków zbóż. PWN, Warszawa


Strony WWW projektu Eurequa zostały przygotowane przez Annę Bieńkowską i Roberta d'Aystetten