prof.dr hab. Łucja Fornal, mgr inż.
Anna Filipowicz
- Sten Aastrup, 1998, A review of quick, reliable and
simple check methods for barley and malt based on the
Carlsberg Seed Fixation System. J. American Society of
Brewing Chemists 56: 37 – 43.
- S.A.G.F. Angelino, 1996, Determination of moisture and
nitrogens contents of barley and malt by Near Infrared
Spectroscopy (NIRS). J. Inst. Brew. 102(3-4): 73 –74.
- M. Moll, 1997, An uptade of analytical procedures for the
detrmination of malt modification and malt homogenity.
Monatsschrift für Brauwissenschaft, 1: 12 – 57.
- C. Müller, 1995, Möglichkeiten zur Bewertung des
Gesundheitszustandes von Braugerste und Malz. Brauwelt,
21: 1036 – 1054.
- Antkiewicz P., 1998, Rodzime uwarunkowania produkcji ilościowej i jakościowej
jęczmienia browarnego. III School of Fermentation
Technology, Phare – Tempus S – Jep – 09770 – 95
UNICO: 5 – 18.
- Klockiewicz – Kamińska E.,
W.J. Brzeziński, 1998, Odmiana gwarantem jakości. III
School of Fermentation Technology, Phare –
Tempus S – Jep – 09770 – 95 UNICO: 28 –35.
- Brudzyński A., 1996, Jęczmień
browarny, Przemysł Spożywczy 50(9): 21 – 22.
- BN – 82/9131 – 03.
Ziarno zbóż. Jęczmień browarny.
- Briggs D.E., J.S. Hough, R. Stevens, J.W. Young, 1992,
Malting and Brewing Science. Editor Chapman & Hall
London, 15 – 65.
- Grzesiuk S., K. Kulka, 1988,
Biologia ziarniaków zbóż. PWN, Warszawa
Strony WWW projektu
Eurequa zostały przygotowane przez Annę Bieńkowską i
Roberta d'Aystetten