Dnia 27.11 mieliśmy okazję przeprowadzić w nowym składzie koła produkcję kaszanki. ;) Po wstępnym podziale obowiązków, gdzie w małych podgrupach mieliśmy przygotowywać poszczególne etapy procesu (od rozdrabniania do nadziewania) zabraliśmy się ochoczo do pracy! Owocem naszych poczynań zostało ponad 10 kg
20 listopada „Nowi” wkupują się do łask!
Nasze Koło z rozpoczęciem nowego roku akademickiego powiększyło się o liczne grono wybitnych Technologów Mięsa! Dołączyli do nas: Agnieszka Werema Ewelina Mika Anna Wawrzyn Bartek Kułaczkowski Dominik Chyła Gabriela Bazylczyk Konrad Wichman Krystyna Brzozowska Krzysztof Bruski Michał Nowicki Aleksandra Małachowska
Powitanie nowych Członków NKTM! :)
Dnia 6 listopada 2014 roku odbyło się pierwsze spotkanie NKTM w nowym roku akademickim . Spotkanie to miało formę integracyjną, z nowymi członkami koła. Z tej okazji stara ekipa przygotowała pyszny obiad- pieczoną karkówkę w polskich ziołach z duszoną marchewką