Naukowe Koło Technologów Mięsa i Przetworów Mięsnych powstało przy Katedrze Technologii i Chemii Mięsa, Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie w roku 1982. W roku 2001 reaktywowało się na Uniwersytecie Warmińsko-Mazurskim pod obecną nazwą Naukowe Koło Technologów Mięsa. Z inicjatywy studentów oraz opiekuna dr Tomasza Żmijewskiego, w nowym składzie rozpoczęło swoją działalność w roku akademickim 2009/2010.
Opiekun Koła: dr inż. Tomasz Żmijewski
Obecni Członkowie Koła (od 2013 r.):
Agata Strebejko – Przewodniczący NKTM
Paulina Wojnarowska – Zastępca Przewodniczącego NKTM
Anita Ptaszyńska – Skarbnik NKTM
Malwina Pawęska
Agnieszka Lewicka
Julita Kierzkowska
Karolina Rybczyńska
Klaudia Żochowska
Monika Gwiazda
Paulina Pagórska
Marta Małecka
Kuba Mielewczyk
Dominika Drwęcka
Monika Cerlak
Wojciech Bogusz
Adam Gołaś
Marta Madrak
Nowi Członkowie (od 2014 r.):
Agnieszka Werema
Ewelina Mika
Anna Wawrzyn
Bartek Kułaczkowski
Dominik Chyła
Gabriela Bazylczyk
Konrad Wichman
Krystyna Brzozowska
Krzysztof Bruski
Michał Nowicki
Aleksandra Małachowska
Paulina Sałkiewicz
Witam,
przesyłam informacje, propozycję współpracy dla aktywnych studentów.
Zachęcam do współpracy oraz rozpropagowania informacji wśród
studentów.
Portal oraz Forum NPDexpert to nowe miejsca zrzeszające technologów
branży spożywczej.
http://www.npdexpert.pl
Zapraszamy studentów technologii żywności do współredagowania portalu.
WARUNKI WSPÓŁPRACY:
Przysyłanie min. 25 newsów w okresie 6-ciu miesięcy, z
częstotliwością mn. 4 newsy na miesiąc. dotyczącego najnowszych
odkryć w dziedzinie technologii żywności, nowych surowców, nowych
technologii.
Każdy news musi mieć podane źródło z którego dane zostały
zaczerpnięte
Każdy news musi być sygnowany imieniem i nazwiskiem autora, z ewentualnym
podaniem nazwy uczelni, w której dany autor studiuje.
Rozpoczęcie współpracy będzie wiązało się ze zgłoszeniem deklaracji
współpracy z Serwisem NPDexpert akceptujące ww. warunki współpracy.
Serwis udostępni listę źródeł z których newsy powinny być zbierane (głównie anglojęzyczne)
KORZYŚCI ZE WSPÓŁPRACY:
Promocja swojej osoby poprzez publikacje w Serwisie sygnowane swoim
nazwiskiem w środowisku biznesowym i naukowych osób związanych z
technologią żywności.
Poprzez systematyczną lekturę czasopism naukowych i profesjonalnych
portali internetowych istotne uzupełnienie wiedzy zdobywanej na studiach
Uzyskanie zaświadczenia z firmy NPDexpert o odbyciu stażu w portalu
internetowym.
Zdobycie doświadczenia, które jest obecnie niezbędne aby wyróżnić
się z tłumu studentów/ absolwentów.
PO ODBYCIU STAŻU WYBRANYM OSOBOM ZOSTANIE ZAPROPONOWANA ODPŁATNA
WSPÓŁPRACA.
Warunkiem „zaliczenia” stażu jest systematyczna współpraca
Początek stażu liczy się od dnia opublikowania pierwszego newsa w
Serwisie.
Sposób współpracy: w pierwszym etapie przysyłanie newsów na adres
redakcja@npdexpert.pl
Osoby zainteresowane współpracą z naszym portalem na powyższych
warunkach proszę o kontakt pod adresem REDAKCJA@NPDEXPERT.PL Chętnie
odpowiem na dodatkowe pytania.
Serdecznie pozdrawiam,
Agata Kondrat
Redaktor NPDexpert.pl
ul.Siemiradzkiego 21/14
43-300 Bielsko-Biała
Polska
tel. + 48 781 269 595
e-mail: redakcja@npdexpert.pl