Naukowe Koło Technologów Mięsa i Przetworów Mięsnych powstało przy Katedrze Technologii i Chemii Mięsa, Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie w roku 1982. W roku 2001 reaktywowało się na Uniwersytecie Warmińsko-Mazurskim pod obecną nazwą Naukowe Koło Technologów Mięsa. Z inicjatywy studentów oraz opiekuna dr Tomasza Żmijewskiego, w nowym składzie rozpoczęło swoją działalność w roku akademickim 2009/2010.

Opiekun Koła: dr inż. Tomasz Żmijewski

Obecni Członkowie Koła (od 2013 r.):

Agata Strebejko – Przewodniczący NKTM

Paulina Wojnarowska – Zastępca Przewodniczącego NKTM

Anita Ptaszyńska – Skarbnik NKTM

Malwina Pawęska

Agnieszka Lewicka

Julita Kierzkowska

Karolina Rybczyńska

Klaudia Żochowska

Monika Gwiazda

Paulina Pagórska

Marta Małecka

Kuba Mielewczyk

Dominika Drwęcka

Monika Cerlak

Wojciech Bogusz

Adam Gołaś

Marta Madrak

Nowi Członkowie (od 2014 r.):

Agnieszka Werema

Ewelina Mika

Anna Wawrzyn

Bartek Kułaczkowski

Dominik Chyła

Gabriela Bazylczyk

Konrad Wichman

Krystyna Brzozowska

Krzysztof Bruski

Michał Nowicki

Aleksandra Małachowska

Paulina Sałkiewicz

One thought on “O nas

  • 26 stycznia 2015 at 15:15
    Permalink

    Witam,
    przesyłam informacje, propozycję współpracy dla aktywnych studentów.
    Zachęcam do współpracy oraz rozpropagowania informacji wśród
    studentów.

    Portal oraz Forum NPDexpert to nowe miejsca zrzeszające technologów
    branży spożywczej.
    http://www.npdexpert.pl
    Zapraszamy studentów technologii żywności do współredagowania portalu.

    WARUNKI WSPÓŁPRACY:

    Przysyłanie min. 25 newsów w okresie 6-ciu miesięcy, z
    częstotliwością mn. 4 newsy na miesiąc. dotyczącego najnowszych
    odkryć w dziedzinie technologii żywności, nowych surowców, nowych
    technologii.

    Każdy news musi mieć podane źródło z którego dane zostały
    zaczerpnięte

    Każdy news musi być sygnowany imieniem i nazwiskiem autora, z ewentualnym
    podaniem nazwy uczelni, w której dany autor studiuje.

    Rozpoczęcie współpracy będzie wiązało się ze zgłoszeniem deklaracji
    współpracy z Serwisem NPDexpert akceptujące ww. warunki współpracy.

    Serwis udostępni listę źródeł z których newsy powinny być zbierane (głównie anglojęzyczne)

    KORZYŚCI ZE WSPÓŁPRACY:

    Promocja swojej osoby poprzez publikacje w Serwisie sygnowane swoim
    nazwiskiem w środowisku biznesowym i naukowych osób związanych z
    technologią żywności.

    Poprzez systematyczną lekturę czasopism naukowych i profesjonalnych
    portali internetowych istotne uzupełnienie wiedzy zdobywanej na studiach

    Uzyskanie zaświadczenia z firmy NPDexpert o odbyciu stażu w portalu
    internetowym.

    Zdobycie doświadczenia, które jest obecnie niezbędne aby wyróżnić
    się z tłumu studentów/ absolwentów.

    PO ODBYCIU STAŻU WYBRANYM OSOBOM ZOSTANIE ZAPROPONOWANA ODPŁATNA
    WSPÓŁPRACA.

    Warunkiem „zaliczenia” stażu jest systematyczna współpraca

    Początek stażu liczy się od dnia opublikowania pierwszego newsa w
    Serwisie.
    Sposób współpracy: w pierwszym etapie przysyłanie newsów na adres
    redakcja@npdexpert.pl

    Osoby zainteresowane współpracą z naszym portalem na powyższych
    warunkach proszę o kontakt pod adresem REDAKCJA@NPDEXPERT.PL Chętnie
    odpowiem na dodatkowe pytania.

    Serdecznie pozdrawiam,

    Agata Kondrat
    Redaktor NPDexpert.pl

    ul.Siemiradzkiego 21/14
    43-300 Bielsko-Biała
    Polska

    tel. + 48 781 269 595
    e-mail: redakcja@npdexpert.pl

    Reply

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>