...
Drodzy Kandydaci!
Jeśli nadal poszukujecie kierunku, który wiąże się z waszymi pasjami i z naszymi kierunkami kształcenia zapraszamy Was na Nasz Wydział - WYDZIAŁ NAUKI O ŻYWNOŚCI UWM W OLSZTYNIE.
Dodatkowy nabór na studia na naszej uczelni , czyli rejestracja w systemie IRK na studia potrwa do 15 września (do godziny 15.00).
Szczegółowy opis zadań, które należy wykonać, by kwalifikacja odbyła się bez problemów znajduje się na stronie internetowej:
Na naszym wydziale zostały jeszcze ostatnie miejsca na kierunkach:
TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA. STUDIA STACJONARNE I STOPNIA. ZAPISZ SIĘ JUŻ DZIŚ:)
https://irk.uwm.edu.pl/pl/offer/REK_21_22_L/programme/03_SI_TZiZC/?from=registration:REK_21_22_L
TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA. STUDIA NIESTACJONARNE I i II STOPNIA.ZAPISZ SIĘ JUŻ DZIŚ:)
I STOPIEŃ: https://irk.uwm.edu.pl/pl/offer/REK_21_22_L/programme/03_NI_TZiZC/?from=field:03
II STOPIEŃ: https://irk.uwm.edu.pl/pl/offer/REK_21_22_L/programme/03_NMU_TZiZC/?from=field:03
BEZPIECZEŃSTWO I CERTYFIKACJA ŻYWNOŚCI. STUDIA STACJONARNE I STOPNIA.ZAPISZ SIĘ JUŻ DZIŚ:)
https://irk.uwm.edu.pl/pl/offer/REK_21_22_L/programme/93_SI_BiCZ/?from=registration:REK_21_22_L
GASTRONOMIA - SZTUKA KULINARNA. STUDIA STACJONARNE I STOPNIA.ZAPISZ SIĘ JUŻ DZIŚ:)
https://irk.uwm.edu.pl/pl/offer/REK_21_22_L/programme/61_SI_GSK/?from=field:61
Nie zwlekajcie i zarejestrujcie się już dziś! Zostało już tylko kilka dni.
Czekamy na Was w październiku! A już teraz sprawdźcie, dlaczego warto wybrać nasz Wydział.