...

Drodzy Kandydaci!

Jeśli nadal poszukujecie kierunku, który wiąże się z waszymi pasjami i z naszymi kierunkami kształcenia zapraszamy Was na Nasz Wydział  - WYDZIAŁ NAUKI O ŻYWNOŚCI UWM W OLSZTYNIE.

Dodatkowy nabór na studia na naszej uczelni , czyli rejestracja w systemie IRK na studia potrwa do  15 września (do godziny 15.00). 

Szczegółowy opis zadań, które należy wykonać, by kwalifikacja odbyła się bez problemów znajduje się na stronie internetowej:

http://www.uwm.edu.pl/kandydaci/dodatkowy-wrzesniowy-nabor-na-studia/rekrutacja-krok-po-kroku-ii-tura

Na naszym wydziale zostały jeszcze ostatnie miejsca na kierunkach:

TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA. STUDIA STACJONARNE I STOPNIA. ZAPISZ SIĘ JUŻ DZIŚ:)

https://irk.uwm.edu.pl/pl/offer/REK_21_22_L/programme/03_SI_TZiZC/?from=registration:REK_21_22_L

TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA. STUDIA NIESTACJONARNE I i II STOPNIA.ZAPISZ SIĘ JUŻ DZIŚ:)

I STOPIEŃ: https://irk.uwm.edu.pl/pl/offer/REK_21_22_L/programme/03_NI_TZiZC/?from=field:03

II STOPIEŃ: https://irk.uwm.edu.pl/pl/offer/REK_21_22_L/programme/03_NMU_TZiZC/?from=field:03

BEZPIECZEŃSTWO I CERTYFIKACJA ŻYWNOŚCI. STUDIA STACJONARNE I STOPNIA.ZAPISZ SIĘ JUŻ DZIŚ:)

https://irk.uwm.edu.pl/pl/offer/REK_21_22_L/programme/93_SI_BiCZ/?from=registration:REK_21_22_L

GASTRONOMIA - SZTUKA KULINARNA. STUDIA STACJONARNE I STOPNIA.ZAPISZ SIĘ JUŻ DZIŚ:)

https://irk.uwm.edu.pl/pl/offer/REK_21_22_L/programme/61_SI_GSK/?from=field:61

Nie zwlekajcie i zarejestrujcie się już dziś! Zostało już tylko kilka dni.

Czekamy na Was w październiku! A już teraz sprawdźcie, dlaczego warto wybrać nasz Wydział.

Poznajcie 3 główne powody do studiowania na tym wydziale: