W związku z tym ze 3 kwietnia 2014 na naszej uczelni odbył się Dzień Otwartych Drzwi UWM postanowiliśmy pokazać sie z jak najlepszej strony. Z tej okazji rozpoczęliśmy współpracę ze Studenckim Kołem Naukowym Technologów Przetwórstwa Surowców Roślinnych. Wspólnie stworzyliśmy domowe kanapki z uprzednio przygotowanym pasztetem i zaprzyjaźnionym chlebem „Roslin”. Traktowaliśmy nasze wyroby jako kartę przetargową w negocjacjach, zachęcając uczestników wydarzenia do wstąpienia w nasze szeregi. Im wiecej ludzi zdecyduje sie na studiowania Technologii Żywności i Żywienia Człowieka tym większa szansa, że w naszym kole pojawi sie jeszcze wiecej podobnych zajawkowiczów do nas!
zdjęcia zaczerpnięte z oficjalnej strony Naukowego Koło Technologów Mleczarstwa UWM Olsztyn: https://www.facebook.com/pages/Naukowe-Ko%C5%82o-Technolog%C3%B3w-Mleczarstwa-UWM-Olsztyn/294528533891947?fref=ts