Podstawy
hodowli jęczmienia dr Danuta Packa, dr Alicja Kuraczyk, prof.dr hab. Józef Tworkowski Podstawy wyboru technologii uprawy prof. dr hab. Wojciech Budzyński Technologia produkcji jęczmienia browarnego prof. dr hab. Wojciech Budzyński Zbiór jęczmienia browarnego dr inż. Dariusz Choszcz, dr inż. Stanisław Konopka Suszenie i przechowywanie dr hab. Marek Markowski,dr inż. Michał Kłębukowski, dr inż. Romuald Cydzik, dr inż. Janusz Bowszys Ocena jakości jęczmienia browarnego prof.dr hab. Łucja Fornal, mgr inż. Anna Filipowicz Ekonomika produkcji jęczmienia browarnego dr inż. Zbigniew Nasalski Podstawy technologii produkcji słodu dr inż. Jan Tomasik Podstawy technologii produkcji piwa prof. dr hab. Andrzej Babuchowski dr inż. Jan Tomasik Wymagania higieniczne jęczmienia browarnego prof. dr hab. Stefan Smoczyński |
Strony WWW projektu
Eurequa zostały przygotowane przez Annę Bieńkowską i
Roberta d'Aystetten