Dydaktyka

Prowadzone wykłady:

  1. Maszyny (i urządzenia) przetwórstwa spożywczego.
  2. Maszyny i urządzenia przemysłu paszowego.
  3. Urządzenia techniczne w rolnictwie.

Prowadzone ćwiczenia:

  1. Algorytmy i metody numeryczne.
  2. Fizyczne właściwości materiałów biologicznych.
  3. Fizyczne właściwości surowców spożywczych.
  4. Inżynieria produkcji zwierzęcej.
  5. Maszynoznawstwo produkcji zwierzęcej.
  6. Maszyny (i urządzenia) przetwórstwa spożywczego.
  7. Maszyny i urządzenia przemysłu paszowego.
  8. Metody symulacji komputerowej.
  9. Modelowanie systemów empirycznych.
  10. Numeryczne metody obliczeniowe.
  11. Technologie informatyczne.
  12. Technologie informatyczne w projektowaniu procesów.
  13. Urządzenia techniczne w rolnictwie.