11 KWIETNIA 2024. DZIEŃ OTWARTY UWM. ZAPRASZAMY SERDECZNIE!

Już 11 kwietnia zapraszamy na Dzień Otwarty UWM!

Na stoisku Wydziału Nauki o Żywności UWM oraz w naszych salach wykładowych i ćwiczeniowych jak zwykle zapowiada się wiele ciekawych atrakcji. 

Będziemy dla Was od 9 do 13. Chętnie odpowiemy na wszystkie pytania dotyczące oferowanych przez Nasz Wydział  kierunków kształcenia (zobacz broszurę informacyjną):

  • BEZPIECZEŃSTWO I CERTYFIKACJA ŻYWNOŚCI (studia inżynierskie)
  • GASTRONOMIA - SZTUKA KULINARNA (studia inżynierskie i magisterskie) 
  • TECHNOLOGIA ŻYWNOSCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA (studia inżynierskie i magisterskie) 

i studiowania na naszej uczelni. 

Prezentację oferty dydaktycznej Wydziału Nauki o Żywności będziemy realizować tradycyjnie wspólnie z przedstawicielami kół naukowych, samorządu studenckiego i osób  zaangażowanych  w promocję WNoŻ. Będzie merytorycznie i smacznie, bo planujemy przekąski - niespodzianki. 

Wydział Nauki o Żywności, w trakcie Dnia Otwartego UWM w Olsztynie proponuje, e oprócz naszego stoiska wydziałowego w bibliotece dwie aktywności. 
Wybraliśmy je ze  stałej oferty dydaktycznej dla szkół FOOD TALK (przeczytaj więcej)
1.  SPACEREM PO HALI TECHNOLOGICZNEJ KATEDRY MLECZARSTWA I ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ (ul. Oczapowskiego 7, 10-719 Olsztyn)
2.  TAJEMNICE I SEKRETY CENTRUM GASTRONOMII Z DIETETYKĄ I BIOOCENĄ ŻYWNOŚCI (ul, Słoneczna 45f, 10-718 Olsztyn)
 
Proponujemy spotkania z grupami młodzieży o równych godzinach w obu obiektach, czyli o 10.00, 12.00.
Liczy się kolejność zgłoszeń.  Liczba miejsc ograniczona. 
 
W celu rezerwacji miejsca na spotkanie prosimy o kontakt mailowy:  
dr inż. Marika Bielecka
Koordynator ds kontaktu ze szkołami WNoŻ UWM w Olsztynie

Wszystkie informacje o Dniu Otwartym znajdziecie tu: https://dni.uwm.edu.pl

Dołącz do wydarzenia: https://www.facebook.com/events/671911004893871