Przejdź do treści Przejdź do menu głównego
  • Facebook
  • Poczta UWM
  • Wydziały
  • Szukaj
  • BIP
  • English
  • Przewodnik
  • Kontakt
  • Zaloguj
  • Wydarzenia
  • Komunikaty
  • Wiadomości
  • Konferencje
  • Ogłoszenia
  • Zapowiedzi
Uniwersytet Warmińsko - Mazurski w Olsztynie

Wydział Nauki o Żywności

Jesteś tutaj

  • Strona główna

Menu główne

  • ENGLISH VERSION
  • STRONA GŁÓWNA
  • WYDZIAŁ
  • NAUKA I WSPÓŁPRACA
  • KSZTAŁCENIE
  • KANDYDACI - REKRUTACJA
  • STUDENT
  • DOKTORANT
  • STUDIA PODYPLOMOWE
    • Menedżer jakości i bezpieczeństwa żywności
    • Zarządzanie Produkcją w Przemyśle Mleczarskim
  • PRACOWNIK
  • STREFA ABSOLWENTA

Partnerzy

STUDIA PODYPLOMOWE I KURSY

Wydział Nauki o Żywności prowadzi studia podyplomowe w zakresach:

  • Menedżer jakości i bezpieczeństwa żywności
  • Zarządzanie produkcją w przemyśle mleczarskim
  • Żywienie człowieka i dietetyka
  • Zarządzanie produkcją i procesami w przemyśle spożywczym

      

 

Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności WNoŻ w Olsztynie prowadzi kurs w zakresie:

ZAPISY -> KLIKNIJ NA ZDJĘCIE PONIŻEJ

 

 

  • Menedżer jakości i bezpieczeństwa żywności
  • Zarządzanie Produkcją w Przemyśle Mleczarskim
Godło Rzeczypospolitej Polskiej

Deklaracja dostępności

Powrót do góry