Wyróżnione
Skróty
Kierunki
Aktualności
-
4 października 2024: Uroczysta inauguracja roku akademickiego i wręczenie dyplomów
24/09/2024 -
prof. dr hab. Annę Iwaniak w Radzie Naukowej Instytutu Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego – Państwowego Instytutu Badawczego w Warszawie
05/07/2024W dniu 17 czerwca 2024 roku Minister Nauki Dariusz Wieczorek powołał prof. dr hab. -
Jubileuszowe XXX INNODAIRY 2024 za nami!
01/07/2024Mrągowo Resort & Spa w dniach 11-14 czerwca br. -
Tegoroczni stypendyści Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego są wśród nas!
01/07/2024Minister Nauki i Szkolnictwa Wyższego Dariusz Wieczorek przyznał stypendia 228 m -
Wydziału Nauki o Żywności pomysł na jubileuszowy Piknik Nauki i Sztuki
01/07/2024Jubileusz 25-lecia Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie to doskonała o -
Święto Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie. Szczególny Jubileusz i powód do świętowania. Dyplomy, odznaczenia i odznaczenia dla pracowników WNoŻ
01/07/2024Święto Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie w roku 2024 ma szczególne znaczenie, bowiem wpisuje się w jubileusz 25-lecia Uczelni. -
OGNISKO KÓŁ NAUKOWYCH po raz kolejny otwarte na całą społecznośc WNoŻ i jego Sympatyków
01/07/2024Czerwiec, oprócz końcówki semestru i sesji to również czas obfitujący w ważne dla zycia WNoŻ wydarzenia, m. in. -
...
03/06/2024REKRUTACJA UZUPEŁNIAJĄCA: WRZESIEŃ 2024 - ZAPISZ SIĘ NA STUDIA ->>> -
53. Międzynarodowe Seminarium Kół Naukowych za nami. Znamy zwycięzców Sekcji Nauk o Żywności
03/06/2024W dniach 27-28 maja 2024r. na naszym Wydziale w ramach 53. -
Z głębokim żalem żegnamy prof. dr hab. inż. Janusza Budnego
09/05/2024Jesteśmy jak rzeki - znikamy. Jesteśmy jak wiatry - przemijamy.
Ogłoszenia
-
Oferta pracy: Szef kuchni lub kucharz w restauracji azjatyckiej
30/09/2024Oferta pracy: Szef kuchni lub kucharz w restauracji azjatyckiej -
BROWARY ŁÓDZKIE poszukują piwowara
30/09/2024 -
Uwaga Studenci! Godziny dziekańskie: 4 października 2024 r. (piątek)
30/09/2024UWAGA STUDENCI! -
ZALICZENIE PRAKTYK kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka, studia I i II stopnia SS i NS, zakres: przetwórstwo mięsa
24/09/2024ZALICZENIE PRAKTYK kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka, studia I i II stopnia SS i NS, zakres: przetwórstwo mięsa -
ZALICZENIE PRAKTYK kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka, studia I i II stopnia SS i NS, zakres: technologia gastronomiczna, żywienie człowieka
11/09/2024ZALICZENIE PRAKTYK kierunek: technologia żywności i żywienieczłowieka, studia I i II stopnia SS i NS, -
9. OGÓLNOPOLSKIE ŚWIĘTO SERA JUŻ W NAJBLIŻSZY WEEKEND!
02/09/20249. OGÓLNOPOLSKIE ŚWIĘTO SERA JUŻ W NAJBLIŻSZY WEEKEND! -
PUBLICZNA OBRONA ROZPRAWY DOKTORSKIEJ MGR INŻ. ARKADIUSZA ZAKRZEWSKIEGO , 24.09.2024 r. 9.30
31/07/2024 -
Wybory wydziałowego społecznego inspektora pracy, 6.08.24, 10.00, Aula im. Pijanowskiego
24/07/2024 -
JUŻ W TYM TYGODNIU INNODAIRY 2024.
09/06/2024W dniach 11-14 czerwca 2024 odbędzie się jedno z najważniejszych wydarzeń w kalendarzu imprez mleczarskich, 30. -
WIJHARS w Olsztynie: nabór na stanowisko specjalisty w Oddziale w Ełku, nabór do 7 czerwca 2024 r.
03/06/2024Wojewódzki Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w Olsztynie ogłosił nabór na wolne stanowisko pracy -