KOMUNIKAT W SPRAWIE PRZYWRACANIA ZAJĘĆ KONTAKTOWYCH OD 10 maja 2021
KOMUNIKAT W SPRAWIE PRZYWRACANIA ZAJĘĆ
KONTAKTOWYCH OD 10 maja 2021
W związku z KOMUNIKATEM IV Rektora UWM, dr hab. Jerzego Przyborowskiego, prof. UWM z dnia 22.04.2021 roku oraz poprawiającą się sytuacją epidemiczną, informujemy o częściowym przywróceniu realizacji zajęć dydaktycznych w siedzibie Uczelni. Mając na celu uniknięcie gwałtownej kumulacji liczby studentów realizujących zajęcia na Wydziale, w porozumieniu i za zgodą Prorektora ds. kształcenia, dr hab. Pawła Wysockiego, prof. UWM od 10 maja 2021 roku przywrócone zostają zajęcia dydaktyczne w formie kontaktowej ze studentami, zgodnie z poniższym harmonogramem oraz zamieszczonym na stronie Wydziału planem zajęć. Dodatkowo przywrócona zostaje możliwość realizacji badań laboratoryjnych w ramach wykonywanych prac magisterskich.
Harmonogram zajęć w siedzibie Uczelni | ||
Termin | Kierunek | Maksymalna liczba studentów w danym terminie (łącznie) |
studia stacjonarne | ||
10 maja - 11 czerwca | TŻ - rok 1 i 3 studia I stopnia | 170 |
Biotechnology/ Food engineering - rok 1 studia II stopnia | ||
GSK - rok 1 i 3 studia I stopnia | ||
IPŻ - rok 3 studia I stopnia | ||
studia niestacjonarne | ||
7 - 9 maja | TŻ - rok 2 studia I stopnia | 14 |
28 - 30 maja | ||
14 - 16 maja | TŻ - rok 1 i 3 studia I stopnia | 33 |
4 - 6 czerwca | ||
TŻ - Technologia żywności i żywienie człowieka | ||
GSK - Gastronomia - sztuka kulinarna | ||
IPŻ - Inżynieria przetwórstwa żywności |
Z poważaniem,
Prof. dr hab. Małgorzata Darewicz
Dziekan Wydziału Nauki o Żywności
Dr hab. Jarosław Kowalik, prof. UWM
Prodziekan ds. kształcenia WNoŻ