Spotkanie organizacyjne dla studentów I roku studiów stacjonarnych, 2 października, 17.15, Aula Pijanowskiego
Spotkanie organizacyjne dla studentów I roku studiów stacjonarnych, kierunków:
- Technologia żywności i żywienie człowieka
- Inżynieria przetwórstwa żywności
- Gastronomia – sztuka kulinarna
odbędzie się:
2 października 2018 roku o godz. 17.15
w Audytorium im. prof. E. Pijanowskiego, pl. Cieszyński 1.
W spotkaniu wezmą udział: Prodziekan ds. kształcenia dr hab. inż. Anna Sylwia Tarczyńska; pełnomocnik Dziekana ds. studenckich dr inż. Adam Więk; przewodnicząca zespołu ds. promocji wydziału dr inż. Katarzyna Staniewska; przewodnicząca Rady Wydziałowej Samorządu Studenckiego - Marta Ślęzak; pracownicy dziekanatu; przedstawiciele kół naukowych.
Prosimy o przybycie wszystkich Studentów I roku.