Zaliczenie praktyk z zakresu specjalności: Żywienie Człowieka (I st. TŻiŻCz)
ZALICZANIE PRAKTYKI ZAWODOWEJ
z zakresu Żywienie Człowieka
Terminy zaliczania
¨ Specjalność Żywienie Człowieka I stopień-28 wrzesień (piątek) od godziny 10.00do 14.00
¨ Pozostali, którzy odbywali praktykę z Zakresu Żywienia Człowieka
1 październik (poniedziałek) 10.00-13.00
Do zaliczenia praktyki wymagane jest:
- zaświadczenie o odbyciu praktyki, na którym będzie miejsce (rodzaj lokalu gastronomicznego), miejscowość i termin odbywania praktyki
- wypełniony Dziennik Praktyk i podpisany przez osobę odpowiedzialną za realizację praktyki w zakładzie
- wypełniona i podpisana przez osobę odpowiedzialną za realizację praktyki w zakładzie Karta Oceny Studenta-Praktykanta
- sprawozdanie z praktyki, które musi zawierać stronę tytułową (rodzaj praktyki, nazwę zakładu gastronomicznego, dane osoby odbywającej praktykę), opis zagadnień wymienionych w programie praktyki oraz własne spostrzeżenia i wnioski (sprawozdanie powinno być przygotowane w skoroszycie )
Zaliczanie praktyk - w pokoju 105 ul. Słoneczna 45 f
dr hab. Mirosława Karpińska-Tymoszczyk, prof. UWM