Zawiadomienie o obronie pracy doktorskiej mgr inż. Moniki Hrynkiewicz
Olsztyn, dnia 13.09.2017 r.
Dziekan i Rada Wydziału Nauki o Żywności
Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
zapraszają na
zapraszają na
publiczną obronę rozprawy doktorskiej
na stopień doktora nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia
mgr inż. Moniki Hrynkiewicz
tytuł rozprawy
„Peptydy o smaku gorzkim pochodzące z białek żywności – badania eksperymentalne
w układzie in silico i in vitro”
Obrona pracy doktorskiej odbędzie się w dniu 26.09.2017 r. o godz. 930 w sali posiedzeń
Rady Wydziału Nauki o Żywności UWM w Olsztynie nr 130 (bl. 43) przy pl. Cieszyńskim 1
Promotor :
Dr hab. Anna Iwaniak, prof. UWM – Uniwersytet Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
Promotor pomocniczy:
Dr inż. Justyna Buchoska – Uniwersytet Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
Recenzenci:
Dr hab. inż. Aneta M. Kopeć - Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątajaw Krakowie
Dr hab. inż. Joanna Stadnik - Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Z pracą doktorską i recenzjami można zapoznać się w Bibliotece Głównej UWM w Olsztynie przy ul. Oczapowskiego
12B - Oddział Informacji Naukowej. Streszczenie rozprawy doktorskiej łącznie z recenzjami zamieszczono na stronie
internetowej Wydziału : zakładka Postępowania awansowe – Przewody doktorskie.
Dziekan
Prof. dr hab. Małgorzata Darewicz, prof. zw.