Przejdź do treści Przejdź do menu głównego
  • Facebook
  • Poczta UWM
  • Wydziały
  • Szukaj
  • BIP
  • English
  • Przewodnik
  • Kontakt
  • Zaloguj
  • Wydarzenia
  • Komunikaty
  • Wiadomości
  • Konferencje
  • Ogłoszenia
  • Zapowiedzi
Uniwersytet Warmińsko - Mazurski w Olsztynie

Wydział Nauki o Żywności

Jesteś tutaj

  • Strona główna

Menu główne

  • ENGLISH VERSION
  • STRONA GŁÓWNA
  • WYDZIAŁ
  • NAUKA I WSPÓŁPRACA
  • KSZTAŁCENIE
  • KANDYDACI - REKRUTACJA
  • STUDENT
  • DOKTORANT
  • STUDIA PODYPLOMOWE
  • PRACOWNIK
  • STREFA ABSOLWENTA

Partnerzy

Informacja nt. możliwości realizacji przez studentów zajęć praktycznych i praktyk zawodowych w ramach czynności wykonywanych w walce z wirusem SARS-CoV-2

 

 

WZÓR WNIOSKU  o wyrażenie zgody na realizację zajęć kształtujących umiejętności praktyczne w formie: zajęć praktycznych/ praktyki zawodowej

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA EDUKACJI I NAUKI z dnia 29 października 2020 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie studiów, Warszawa, dnia 29 października 2020 r., Poz. 1908

Godło Rzeczypospolitej Polskiej

Deklaracja dostępności

Powrót do góry