VIII Dni Świadomości Żywieniowej
Koło Naukowe Żywienia i Profilaktyki Żywieniowej zaprasza na kolejną edycję wydarzenia poświęconego żywieniu, psychologii jedzenia oraz nowoczesnym rozwiązaniom w technologii żywności. W programie przewidziano wykłady prowadzone przez dietetyków, technologów żywności, psychologów oraz praktyków, którzy podzielą się wiedzą i doświadczeniami związanymi z żywieniem i zdrowiem. Tematyka prelekcji obejmie aktualne zagadnienia dietetyczne, psychologiczne i technologiczne, oparte na rzetelnych podstawach naukowych.
21 listopada - dzień online (platforma Google Meet)
Link do transmisji: https://meet.google.com/uwm-wims-oxh
22 listopada - dzień stacjonarny z transmisją na żywo
Link do transmisji: https://www.youtube.com/live/NIWbWuZsw-A
Miejsce: Katedra Żywienia Człowieka UWM w Olsztynie, Słoneczna 45F, 11-041 Olsztyn.
Udział stacjonarny wymaga zapisów: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfY6rcOIXzhbWA18Ns4GH7oR5mMGtSFb8k2oidpROOMbxwntQ/viewform
W razie pytań prosimy o kontakt: zipz.uwm@gmail.com


Wydarzenie wspierane jest przez projekty: #RID „Regionalna Inicjatywa Doskonałości" oraz #SUPRIM – Sieć Uczelni Przyrodniczych – Rozwój Innowacyjnego Mleczarstwa.



