WYKŁAD OTWARTY "Innowacyjne rozwiązania stosowane w produkcji żywności w oparciu o rozwiązania GEA Food Solutions", 13.04.23, 13.00, aula Pijanowskiego
Zapraszamy serdecznie na wykład otwarty nt.
"Innowacyjne rozwiązania stosowane w produkcji żywności w oparciu o rozwiązania GEA Food Solutions",
który odbędzie się 13.04.2023 (czwartek) o godz. 13.00 w auli im. Prof. Pijanowskiego (Plac Cieszyński 1).
Spotkanie będzie miało formułę wykładu otwartego dla społeczności UWM, ale adresowane jest głównie dla Studentów naszego Wydziału.
Prelegentem będzie Absolwent Wydziału Nauki o Żywności sprzed kilku lat, Pan mgr inż. Jakub Mielewczyk.
W trakcie spotkania będziecie Państwo mogli poznać nowe rozwiązania technologiczne stosowane w przemyśle ale również porozmawiać o możliwościach rozwoju zawodowego po ukończeniu studiów.




