ZALICZANIE PRAKTYKI ZAWODOWEJ, TŻ II st., menedżer produktów żywnościowych (lokale gastronomiczne)
ZALICZANIE PRAKTYKI ZAWODOWEJ
studia II stopnia- z zakresu menedżer produktów żywnościowych
lokale gastronomiczne
Terminy zaliczania:
25 września (czwartek)od godziny 1300 do 1400
26 września (piątek) od godziny 1300do 1400
Do zaliczenia praktyki wymagane jest:
- zaświadczenie o odbyciu praktyki, na którym będzie miejsce (rodzaj lokalu gastronomicznego), miejscowość i termin odbywania praktyki
- wypełniony Dziennik Praktyk i podpisany przez osobę odpowiedzialną za realizację praktyki w zakładzie
- wypełniona i podpisana przez osobę odpowiedzialną za realizację praktyki w zakładzie Karta Oceny Studenta-Praktykanta
- sprawozdanie z praktyki, które musi zawierać stronę tytułową (rodzaj praktyki, nazwę zakładu gastronomicznego, dane osoby odbywającej praktykę), opis zagadnień wymienionych w programie praktyki oraz własne spostrzeżenia i wnioski (sprawozdanie powinno być przygotowane w skoroszycie lub teczce)
- w przypadku osób zaliczających praktykę na podstawie umowy o pracę: kopia podania o możliwość zaliczania praktyki na podstawie pracy zaakceptowana przez opiekuna praktyki oraz Dziekana oraz sprawozdanie z praktyki przygotowane zgodnie wytycznymi podanymi wyżej.
Zaliczanie praktyk – Centrum Gastronomii z Dietetyką i Biooceną Żywności, ul. słoneczna 45 f, pokój 105
dr hab. inż. Mirosława Karpińska-Tymoszczyk, prof. UWM


