ZALICZENIE PRAKTYK kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka, studia I i II stopnia SS i NS, zakres: przetwórstwo mięsa
ZALICZENIE PRAKTYK kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka, studia I i II stopnia SS i NS,
zakres: przetwórstwo mięsa
Praktyka zawodowa – rok akademicki 2022/2023
Termin zaliczania praktyki:
25 września (poniedziałek) w godzinach 10.00-13.00
28 września (czwartek) w godzinach 10.00-13.00
Miejsce zaliczenia praktyki:
pokój 2, Pl. Cieszyński 1
Osoba zaliczająca:
dr inż. Tomasz Żmijewski
Do zaliczenia praktyki wymagane są dokumenty przygotowane według informacji zawartych na
stronie internetowej Wydziału:
http://uwm.edu.pl/wnz/student/praktyki-zawodowe-opiekunowie-zasady-dokumenty
Sprawozdanie z praktyki powinno uwzględniać zagadnienia wymienione w programie praktyki.
Osoby, które uzyskały zgodę Pana Dziekana na zaliczanie praktyki na podstawie umowy o pracę
obowiązuje jedynie sprawozdanie z praktyki.
Zaliczenie odbywa się w oparciu o dostarczone dokumenty i odpytanie ze znajomości zagadnień
związanych z programem praktyki.


