ZALICZENIE PRAKTYK kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka, studia I i II stopnia SS i NS, zakres: technologia gastronomiczna, żywienie człowieka

ZALICZENIE PRAKTYK kierunek: technologia żywności i żywienie
człowieka, studia I i II stopnia SS i NS,
zakres: technologia gastronomiczna, żywienie człowieka
Praktyka zawodowa – rok akademicki 2023/2024
Termin zaliczania praktyki
 27 września (piątek) w godzinach 10.00-13.00
 30 września (poniedziałek) w godzinach 10.00-13.00
Miejsce zaliczenia praktyki
 Centrum Gastronomii z Dietetyką i Biooceną Żywności, , ul. Słoneczna 45 f
pokój 105
Do zaliczenia praktyki wymagane są dokumenty przygotowane według informacji
zawartych na stronie internetowej Wydziału:
http://uwm.edu.pl/wnz/student/praktyki-zawodowe-opiekunowie-zasady-dokumenty
Sprawozdanie z praktyki powinno zawierać stronę tytułową (rodzaj praktyki, nazwę zakładu
gastronomicznego lub innego miejsca odbywania praktyk zgodnego z zakresem technologii
gastronomicznej lub żywienia człowieka, dane osoby odbywającej praktykę), opis zagadnień
wymienionych w programie praktyki oraz własne wnioski i spostrzeżenia.
Osoby, które uzyskały zgodę Pana Dziekana na zaliczanie praktyki na podstawie umowy o
pracę w miejscu które związane jest z zakresem technologii gastronomicznej lub żywienia
człowieka (dołączyć kopię zgody), na zaliczenie przygotowują sprawozdanie z praktyki,
które zawiera stronę tytułową i opis zagadnień zawartych w programie praktyki oraz własne
wnioski i spostrzeżenia. Zaliczenie odbywa się w oparciu o sprawozdanie i odpytanie ze
znajomości zagadnień związanych z programem praktyki.

Dr hab. inż. Mirosława Karpińska-Tymoszczyk, prof. UWM