ZALICZENIE PRAKTYK kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka, studia I i II stopnia SS i NS, zakres: przetwórstwo mięsa
ZALICZENIE PRAKTYK kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka, studia I i II stopnia SS i NS, zakres: przetwórstwo mięsa
Praktyka zawodowa – rok akademicki 2023/2024
Termin zaliczania praktyki:
26 września (czwartek) w godzinach 10.00-13.00
30 września (poniedziałek) w godzinach 10.00-13.00
Miejsce zaliczenia praktyki:
pokój 2, Pl. Cieszyński 1
Osoba zaliczająca:
dr inż. Tomasz Żmijewski
Do zaliczenia praktyki wymagane są dokumenty przygotowane według informacji zawartych na stronie internetowej Wydziału:
http://uwm.edu.pl/wnz/student/praktyki-zawodowe-opiekunowie-zasady-dokumenty
Sprawozdanie z praktyki powinno uwzględniać zagadnienia wymienione w programie praktyki.
Osoby, które uzyskały zgodę Pana Dziekana na zaliczanie praktyki na podstawie umowy o pracę przed zaliczeniem dostarczają jedynie kopię zgody.
Zaliczenie odbywa się w oparciu o dostarczone dokumenty i odpytanie ze znajomości zagadnień związanych z programem praktyki.