ZALICZENIE PRAKTYK kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka, studia I i II stopnia SS i NS, zakres: przetwórstwo mięsa

ZALICZENIE PRAKTYK kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka, studia I i II stopnia SS i NS, zakres: przetwórstwo mięsa

Praktyka zawodowa – rok akademicki 2023/2024

 

Termin zaliczania praktyki:

26 września (czwartek) w godzinach 10.00-13.00

30 września (poniedziałek) w godzinach 10.00-13.00

 

Miejsce zaliczenia praktyki:

pokój 2, Pl. Cieszyński 1

 

Osoba zaliczająca:

dr inż. Tomasz Żmijewski

Do zaliczenia praktyki wymagane są dokumenty przygotowane według informacji zawartych na stronie internetowej Wydziału:

http://uwm.edu.pl/wnz/student/praktyki-zawodowe-opiekunowie-zasady-dokumenty

Sprawozdanie z praktyki powinno uwzględniać zagadnienia wymienione w programie praktyki.

Osoby, które uzyskały zgodę Pana Dziekana na zaliczanie praktyki na podstawie umowy o pracę przed zaliczeniem dostarczają jedynie kopię zgody.

Zaliczenie odbywa się w oparciu o dostarczone dokumenty i odpytanie ze znajomości zagadnień związanych z programem praktyki.