ZALICZENIE PRAKTYK kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka, studia I i II stopnia SS i NS, zakres: żywienie człowieka

ZALICZENIE PRAKTYK kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka,

studia I i II stopnia SS i NS, zakres: żywienie człowieka

Praktyka zawodowa – rok akademicki 2022-2023

Termin zaliczania praktyki z zakresu żywienie człowieka:

  • 27 września (środa) w godzinach 10.00-13.00
  • 28 września (czwartek) w godzinach 10.00-13.00

Miejsce zaliczenia praktyki: pokój 105, ul. Słoneczna 45 f

Do zaliczenia praktyki wymagane są dokumenty przygotowane według informacji zawartych na stronie internetowej Wydziału:
http://uwm.edu.pl/wnz/student/praktyki-zawodowe-opiekunowie-zasady-dokumenty

Sprawozdanie z praktyki powinno zawierać stronę tytułową (rodzaj praktyki, nazwę zakładu gastronomicznego lub innego miejsca odbywania praktyk zgodnego z zakresem żywienia
człowieka, dane osoby odbywającej praktykę), opis zagadnień wymienionych w programie praktyki oraz własne wnioski i spostrzeżenia.
Osoby, które uzyskały zgodę Pana Dziekana na zaliczanie praktyki na podstawie umowy o pracę w miejscu które związane jest z zakresem żywienia człowieka, na zaliczenie przygotowują sprawozdanie z praktyki, które zawiera stronę tytułową i opis zagadnień zawartych w programie praktyki oraz własne wnioski i spostrzeżenia. Zaliczenie odbywa się w oparciu o sprawozdanie i odpytanie ze znajomości zagadnień związanych z programem praktyki.

Dr hab. inż. Mirosława Karpińska-Tymoszczyk, prof. UWM