Zaliczenie praktyk: TŻ, zakres: technologia mięsa
ZALICZENIE PRAKTYK
kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka, studia stacjonarne i niestacjonarne I i II stopnia,
zakres: technologia mięsa
Praktyka zawodowa – rok akademicki 2024/2025
Termin zaliczania praktyki:
- 29 września (poniedziałek) w godzinach 10.00-12.00
- 02 października (czwartek) w godzinach 10.00-12.00
Miejsce zaliczenia praktyki:
Pl. Cieszyński 1, pokój 2
Osoba zaliczająca:
dr inż. Tomasz Żmijewski
Do zaliczenia praktyki wymagane są dokumenty przygotowane według informacji zawartych na stronie internetowej wydziału:
http://uwm.edu.pl/wnz/student/praktyki-zawodowe-opiekunowie-zasady-dokumenty
Sprawozdanie z praktyki powinno uwzględniać zagadnienia wymienione w programie praktyki.
Osoby, które uzyskały zgodę Pana Dziekana na zaliczanie praktyki na podstawie umowy o pracę przed zaliczeniem dostarczają kopię zgody oraz sprawozdanie.
Zaliczenie odbywa się w oparciu o dostarczone dokumenty i rozmowę potwierdzającą znajomości zagadnień związanych z programem praktyki.


