Zaliczenie praktyk: TŻ, zakres: technologia mięsa

ZALICZENIE PRAKTYK

kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka, studia stacjonarne i niestacjonarne I i II stopnia,

zakres: technologia mięsa

Praktyka zawodowa – rok akademicki 2024/2025

Termin zaliczania praktyki:

  • 29 września (poniedziałek) w godzinach 10.00-12.00
  • 02 października (czwartek) w godzinach 10.00-12.00

Miejsce zaliczenia praktyki:

Pl. Cieszyński 1, pokój 2

Osoba zaliczająca:

dr inż. Tomasz Żmijewski

Do zaliczenia praktyki wymagane są dokumenty przygotowane według informacji zawartych na stronie internetowej wydziału:

http://uwm.edu.pl/wnz/student/praktyki-zawodowe-opiekunowie-zasady-dokumenty

Sprawozdanie z praktyki powinno uwzględniać zagadnienia wymienione w programie praktyki.

Osoby, które uzyskały zgodę Pana Dziekana na zaliczanie praktyki na podstawie umowy o pracę przed zaliczeniem dostarczają kopię zgody oraz sprawozdanie.

Zaliczenie odbywa się w oparciu o dostarczone dokumenty i rozmowę potwierdzającą znajomości zagadnień związanych z programem praktyki.