Zaliczenie praktyk: TŻ, zakres: żywienie człowieka

ZALICZANIE PRAKTYKI ZAWODOWEJ

 z zakresu  Żywienie Człowieka

 

Terminy zaliczania

25  września (czwartek)od godziny 1000  do 1200

26 września   (piątek)  od godziny 1000do 1200

Do zaliczenia praktyki wymagane jest:

  • zaświadczenie o odbyciu praktyki, na którym będzie miejsce (rodzaj lokalu gastronomicznego), miejscowość i termin odbywania praktyki
  • wypełniony Dziennik Praktyk i podpisany przez osobę odpowiedzialną za realizację praktyki w zakładzie
  • wypełniona i podpisana przez osobę odpowiedzialną za realizację praktyki w zakładzie Karta Oceny Studenta-Praktykanta
  • sprawozdanie z praktyki, które musi zawierać stronę tytułową (rodzaj praktyki, nazwę miejsca odbywania praktyki (lokal gastronomiczny, sanepid), dane osoby odbywającej praktykę), opis zagadnień wymienionych w programie praktyki oraz własne spostrzeżenia i wnioski (sprawozdanie powinno być przygotowane w skoroszycie lub teczce)
  • w przypadku osób zaliczających praktykę na podstawie umowy o pracę:  kopia podania o możliwość zaliczania praktyki na podstawie pracy zaakceptowana przez opiekuna praktyki oraz Dziekana oraz sprawozdanie z praktyki przygotowane zgodnie wytycznymi podanymi wyżej.

Zaliczanie praktyk – Centrum Gastronomii z Dietetyką i Biooceną Żywności, ul. słoneczna 45 f,  pokój 105

dr hab.  inż. Mirosława Karpińska-Tymoszczyk, prof. UWM