Bezpieczeństwo i certyfikacja żywności - studia pierwszego stopnia, profil ogólnoakademicki (obowiązuje od roku akademickiego 2020/2021)
Bezpieczeństwo i certyfikacja żywności - studia pierwszego stopnia, profil ogólnoakademicki (ze zm.) (obowiązuje od roku akademickiego 2020/2021)
Bezpieczeństwo i certyfikacja żywności (studia pierwszego stopnia, profil ogólnoakademicki, obowiązuje od roku akademickiego 2022/2023)
Gastronomia - sztuka kulinarna – studia pierwszego stopnia, profil ogólnoakademcki (obowiązuje od roku akademickiego 2021/2022
Gastronomia - sztuka kulinarna – studia drugiego stopnia, profil ogólnoakademcki (obowiązuje od roku akademickiego 2024/2025)
Technologia żywności i żywienie człowieka - studia pierwszego stopnia, profil ogólnoakademicki (obowiązuje od roku akademickiego 2019/2020)
Technologia żywności i żywienie człowieka - studia pierwszego stopnia, profil ogólnoakademicki (obowiązuje od roku akademickiego 2024/2025)
Technologia żywności i żywienie człowieka - studia drugiego stopnia, profil ogólnoakademicki (obowiązuje od roku akademickiego 2023/2024)
Technologia żywności i żywienie człowieka - studia drugiego stopnia, profil ogólnoakademicki (obowiązuje od roku akademickiego 2024/2025)
Technologia żywności i żywienie człowieka - studia drugiego stopnia, profil ogólnoakademicki - zakres kształcenia Food engineering (obowiązuje od roku akademickiego 2025/2026)