Programy kształcenia Bezpieczeństwo i certyfikacja żywności - studia pierwszego stopnia, profil ogólnoakademicki (obowiązuje od cyklu kształcenia 2020/2021)Bezpieczeństwo i certyfikacja żywności (studia pierwszego stopnia, profil ogólnoakademicki, obowiązuje od cyklu 2022/2023) Gastronomia - sztuka kulinarna – studia pierwszego stopnia, profil ogólnoakademcki (obowiązuje od cyklu kształcenia 2021/2022Gastronomia - sztuka kulinarna – studia drugiego stopnia, profil ogólnoakademcki (obowiązuje od cyklu kształcenia 2024/2025)Technologia żywności i żywienie człowieka - studia pierwszego stopnia, profil ogólnoakademicki (obowiązuje od cyklu kształcenia 2019/2020)Technologia żywności i żywienie człowieka - studia pierwszego stopnia, profil ogólnoakademicki (obowiązuje od cyklu kształcenia 2024/2025)Technologia żywności i żywienie człowieka - studia drugiego stopnia, profil ogólnoakademicki (obowiązuje od cyklu kształcenia 2023/2024)Technologia żywności i żywienie człowieka - studia drugiego stopnia, profil ogólnoakademicki (obowiązuje od cyklu kształcenia 2024/2025)