Dane personalne
dr hab. inż. Magdalena Zielińska
stanowisko: adiunkt
e-mail:
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.
Ukończone szkoły i studia:
1. 2000 - 2005 Dzienne Studia Doktoranckie
Uniwersytet Warmińsko – Mazurski w Olsztynie
Wydział Nauki o Żywności
Technologia Produktów Roślinnych
2. 1993 - 1998 Dzienne Studia Magisterskie
Akademia Rolniczo - Techniczna w Olsztynie
Wydział Technologii Żywności
3. 1989 - 1993 Liceum Ekonomiczne, Olsztyn
Przebieg pracy zawodowej:
1. 2006 - Adiunkt (Uniwersytet Warmińsko – Mazurski w Olsztynie, Wydział Nauk Technicznych, Katedra Inżynierii Procesów Rolniczych)
Tytuły zawodowe i stopnie naukowe:
1. 2005 doktor nauk rolniczych (Dziedzina: Technologia żywności i żywienia; Specjalizacja: Inżynieria Żywności, Suszarnictwo, Uniwersytet Warmińsko - Mazurski w Olsztynie, Wydział Nauki o Żywności)
2. 1998 Magister inżynier (Dziedzina: Technologia Żywności; Specjalizacja: Technologia Produktów Roślinnych, Akademia Rolniczo - Techniczna w Olsztynie, Wydział Technologii Żywności)