Dydaktyka

Zajęcia dydaktyczne (nazwa przedmiotu, forma zajęć, rok):
  1. Maszyny i urządzenia przemysłu spożywczego (wykład, ćwiczenia)
  2. Maszyny spożywcze (wykład, ćwiczenia)
  3. Maszynoznawstwo spożywcze (ćwiczenia)
  4. Inżynieria procesowa (ćwiczenia)
  5. Fizyczne właściwości surowców rolniczych (wykład, ćwiczenia)
  6. Seminarium techniki rolniczej (ćwiczenia)
  7. Technologie informatyczne (ćwiczenia)
  8. Metodologia Nauk Empirycznych (ćwiczenia)
  9. Rysunek Techniczny (ćwiczenia)

Miejsce prowadzenia zajęć, wydział, kierunek:

  1. Uniwersytet Warmińsko – Mazurski w Olsztynie (Filia w Olsztynie)
    Wydział Nauk Technicznych
    Mechanika  i Budowa Maszyn
    Technika Rolnicza i Leśna
  2. Uniwersytet Warmińsko – Mazurski w Olsztynie (Ośrodek zamiejscowy w Rusocinie)
    Wydział Nauk Technicznych
    Technika Rolnicza i Leśna
  3. Uniwersytet Warmińsko – Mazurski w Olsztynie (Ośrodek zamiejscowy w Ełku)
    Wydział Nauk Technicznych
    Technika Rolnicza i Leśna
  4. Uniwersytet Warmińsko – Mazurski w Olsztynie
    Wydział Nauki o Żywności
    Technologia Żywności  i Żywienie Człowieka
    Inżynieria Chemiczna i Procesowa