Komisje Programowe

Komisja Programowa ds. kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka

  1. Dr hab. inż. Katarzyna Tkacz, prof. UWM – przewodniczący
  2. Prof. dr hab. inż. Małgorzata Darewicz
  3. Prof. dr hab. inż. Iwona Konopka
  4. Dr hab. inż. Marek Aljewicz, prof. UWM
  5. Dr hab. inż. Joanna Klepacka, prof. UWM
  6. Dr hab. inż. Monika Modzelewska-Kapituła, prof. UWM
  7. Dr hab. Małgorzata Tańska, prof. UWM
  8. Dr hab. inż. Tomasz Sawicki, prof. UWM
  9. Dr hab. inż. Justyna Żulewska, prof. UWM
  10. Dr hab. inż. Fabian Dajnowiec
  11. Dr inż. Marika Bielecka
  12. Dr inż. Joanna Ciborska
  13. Dr inż. Lucyna Kłębukowska
  14. Przedstawiciel Studentów

 

Komisja  Programowa ds. kierunku Gastronomia - sztuka kulinarna

  1. Dr hab. inż. Marzena Danowska-Oziewicz, prof. UWM - przewodniczący
  2. Prof. dr hab. inż. Katarzyna Majewska
  3. Dr inż. Mirosława Karpińska-Tymoszczyk, prof. UWM
  4. Dr hab. inż. Renata Pietrzak-Fiećko, prof. UWM
  5. Dr hab. inż. Justyna Żulewska, prof. UWM
  6. Dr inż. Joanna Ciborska
  7. Dr inż. Jadwiga Glica
  8. Dr inż. Iwona Szerszunowicz
  9. Dr inż. Adam Więk
  10. Przedstawiciel Studentów

 

Komisja  Programowa ds. kierunku Bezpieczeństwo i certyfikacja żywności

  1. Dr hab. inż. Anna Sylwia Tarczyńska, prof. UWM – przewodniczący
  2. Dr hab. inż. Wioleta Chajęcka-Wierzchowska, prof. UWM
  3. Dr hab. Joanna Klepacka, prof. UWM
  4. Dr hab. inż. Jarosław Kowalik, prof. UWM
  5. Dr hab. inż. Bartosz Brzozowski
  6. Dr inż. Justyna Bucholska
  7. Dr inż. Grzegorz Dąbrowski
  8. Dr n. wet. Magdalena Polak-Śliwińska
  9. Dr inż. Katarzyna Staniewska
  10. Dr inż. Tomasz Żmijewski
  11. Przedstawiciel Studentów