Komisje Programowe

Komisja Programowa ds. kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka w składzie:

1. Dr hab. inż. Justyna Żulewska, prof. UWM - przewodniczący                   

2. Prof. dr hab. inż. Małgorzata Darewicz

3. Prof. dr hab. inż. Iwona Konopka

4. Dr inż. Marika Bielecka

5. Dr hab. inż. Jarosław Kowalik, prof. UWM 

6. Dr hab. inż. Katarzyna Kiełczewska, prof. UWM 

7. Dr inż. Joanna Ciborska

8. Dr hab. inż. Małgorzata Tańska, prof. UWM 

9. Dr inż. Adam Więk

10. Dr hab. inż. Monika Modzelewska - Kapituła, prof. UWM 

11. Dr hab. inż. Joanna Klepacka, prof. UWM

12. Dr hab. inż. Fabian Dajnowiec

13. Dr inż. Lucyna Kłębukowska

 

Komisja Programowa ds. kierunku Gastronomia - sztuka kulinarna w składzie:

1. Dr hab. inż. Marzena Danowska - Oziewicz, prof. UWM - przewodniczący   

2. Prof. dr hab. inż. Małgorzata Darewicz  

3. Dr hab. inż. Jarosław Kowalik, prof. UWM

4. Dr hab. inż. Mirosława Karpińska - Tymoszczyk, prof. UWM

5. Dr hab. inż. Joanna Klepacka, prof. UWM     

6. Dr inż. Joanna Ciborska

7. Dr inż. Jadwiga Glica

8. Dr inż. Iwona Szerszunowicz

 

Komisja Programowa ds. kierunku Bezpieczeństwo i certyfikacja żywności w składzie: 

1. Dr hab. inż. Anna Sylwia Tarczyńska, prof. UWM - przewodniczący     

2. Prof. dr hab. inż. Małgorzata Darewicz  

3. Dr hab. inż. Jarosław Kowalik, prof. UWM

4. Dr inż. Damir Mogut

5. Dr hab. inż. Joanna Klepacka, prof. UWM              

6. Dr inż. Magdalena Polak-Śliwińska

7. Dr inż. Lucyna Kłębukowska