Komisje Programowe
Komisja Programowa ds. kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka
- Dr hab. inż. Katarzyna Tkacz, prof. UWM – przewodniczący
- Prof. dr hab. inż. Małgorzata Darewicz
- Prof. dr hab. inż. Iwona Konopka
- Dr hab. inż. Marek Aljewicz, prof. UWM
- Dr hab. inż. Joanna Klepacka, prof. UWM
- Dr hab. inż. Monika Modzelewska-Kapituła, prof. UWM
- Dr hab. Małgorzata Tańska, prof. UWM
- Dr hab. inż. Tomasz Sawicki, prof. UWM
- Dr hab. inż. Justyna Żulewska, prof. UWM
- Dr hab. inż. Fabian Dajnowiec
- Dr inż. Marika Bielecka
- Dr inż. Joanna Ciborska
- Dr inż. Lucyna Kłębukowska
- Przedstawiciel Studentów
Komisja Programowa ds. kierunku Gastronomia - sztuka kulinarna
- Dr hab. inż. Marzena Danowska-Oziewicz, prof. UWM - przewodniczący
- Prof. dr hab. inż. Katarzyna Majewska
- Dr inż. Mirosława Karpińska-Tymoszczyk, prof. UWM
- Dr hab. inż. Renata Pietrzak-Fiećko, prof. UWM
- Dr hab. inż. Justyna Żulewska, prof. UWM
- Dr inż. Joanna Ciborska
- Dr inż. Jadwiga Glica
- Dr inż. Iwona Szerszunowicz
- Dr inż. Adam Więk
- Przedstawiciel Studentów
Komisja Programowa ds. kierunku Bezpieczeństwo i certyfikacja żywności
- Dr hab. inż. Anna Sylwia Tarczyńska, prof. UWM – przewodniczący
- Dr hab. inż. Wioleta Chajęcka-Wierzchowska, prof. UWM
- Dr hab. Joanna Klepacka, prof. UWM
- Dr hab. inż. Jarosław Kowalik, prof. UWM
- Dr hab. inż. Bartosz Brzozowski
- Dr inż. Justyna Bucholska
- Dr inż. Grzegorz Dąbrowski
- Dr n. wet. Magdalena Polak-Śliwińska
- Dr inż. Katarzyna Staniewska
- Dr inż. Tomasz Żmijewski
- Przedstawiciel Studentów