Komisje Programowe
Komisja Programowa ds. kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka w składzie:
1. Dr hab. inż. Justyna Żulewska, prof. UWM - przewodniczący
2. Prof. dr hab. inż. Małgorzata Darewicz
3. Prof. dr hab. inż. Iwona Konopka
4. Dr inż. Marika Bielecka
5. Dr hab. inż. Jarosław Kowalik, prof. UWM
6. Dr hab. inż. Katarzyna Kiełczewska, prof. UWM
7. Dr inż. Joanna Ciborska
8. Dr hab. inż. Małgorzata Tańska, prof. UWM
9. Dr inż. Adam Więk
10. Dr hab. inż. Monika Modzelewska - Kapituła, prof. UWM
11. Dr hab. inż. Joanna Klepacka, prof. UWM
12. Dr hab. inż. Fabian Dajnowiec
13. Dr inż. Lucyna Kłębukowska
Komisja Programowa ds. kierunku Gastronomia - sztuka kulinarna w składzie:
1. Dr hab. inż. Marzena Danowska - Oziewicz, prof. UWM - przewodniczący
2. Prof. dr hab. inż. Małgorzata Darewicz
3. Dr hab. inż. Jarosław Kowalik, prof. UWM
4. Dr hab. inż. Mirosława Karpińska - Tymoszczyk, prof. UWM
5. Dr hab. inż. Joanna Klepacka, prof. UWM
6. Dr inż. Joanna Ciborska
7. Dr inż. Jadwiga Glica
8. Dr inż. Iwona Szerszunowicz
Komisja Programowa ds. kierunku Bezpieczeństwo i certyfikacja żywności w składzie:
1. Dr hab. inż. Anna Sylwia Tarczyńska, prof. UWM - przewodniczący
2. Prof. dr hab. inż. Małgorzata Darewicz
3. Dr hab. inż. Jarosław Kowalik, prof. UWM
4. Dr inż. Damir Mogut
5. Dr hab. inż. Joanna Klepacka, prof. UWM
6. Dr inż. Magdalena Polak-Śliwińska
7. Dr inż. Lucyna Kłębukowska