Przejdź do treści Przejdź do menu głównego
  • Poczta UWM
  • Wydziały
  • BIP
  • Przewodnik
  • Zaloguj
Uniwersytet Warmińsko - Mazurski w Olsztynie

Katedra Mikrobiologii Przemysłowej i Żywności

Jesteś tutaj

  • Wydział
  • Katedra Mikrobiologii Żywności, Technologii i Chemii Mięsa

Katedra Mikrobiologii Żywności, Technologii i Chemii Mięsa

  • Strona główna
  • Kadra
  • Aktualności
  • Działalność dydaktyczna
  • Działalność naukowo-badawcza
  • Działalność usługowa
  • Informacje dla studentów
  • Publikacje
  • Naukowe Koło Mikrobiologii Żywności "Kocuria"
  • Naukowe Koło Technologów Mięsa

Naukowe Koło Mikrobiologii Żywności "Kocuria"

Aktualne informacje zamieszczane są na stronie koła:

https://www.facebook.com/kocuria

Opienun naukowy koła - dr hab. inż. Wioleta Chajęcka-Wierzchowska 

Przewodnicząca koła - mgr inż. Patryk Wiśniewski

V-ce przewodniczący koła - mgr Zuzanna Byczkowska-Rostkowska

Godło Rzeczypospolitej Polskiej

Deklaracja dostępności

Powrót do góry