RID
Projekt RID pt.: Innowacyjna żywność wysokiej jakości dla zdrowia społeczeństwa i zrównoważonego rozwoju – zintegrowany program rozwoju
badań naukowych i innowacji w zakresie nauk rolniczych i nauk weterynaryjnych na Uniwersytecie Warmińsko-Mazurskim w Olsztynie
Kierownik projektu: prof. dr hab. Małgorzata Darewicz
Katedra Biochemii Żywności
Pl. Cieszyński 1
Tel. 524 51 71
E-mail: darewicz@uwm.edu.pl
Biuro RID w dyscyplinie technologia żywności i żywienia:
Kierownik RID w dyscyplinie technologia żywności i żywienia : prof. dr hab. Anna Iwaniak
Katedra Biochemii Żywności
Pl. Cieszyński 1 pok.135
Tel. 523 37 22
Email: ami@uwm.edu.pl
Asystent Kierownika dyscypliny - mgr inż. Agnieszka Brodowska
Katedra Biochemii Żywności
Pl. Cieszyński 1 pok.139
Tel. 524 -51-71
Email: agnieszka.brodowska@uwm.edu.pl
Przyjmowanie dokumentów
Biuro RID
czynne;
wtorek w godz. 9.00 - 13.00