...

NAJBLIŻSZA REKRUTACJA: CZERWIEC - LIPIEC 2024

FOLDER INFORMACYJNY: OFERTA KSZTAŁCENIA

 

 

STUDIA I STOPNIA. SPECJALNOŚCI. PROGRAMY. SYLWETKA ABSOLWENTA

Kierunek: Bezpieczeństwo i certyfikacja żywności (studia I st. stacjonarne)

Kierunek: Gastronomia - sztuka kulinarna (studia I i II st. stacjonarne)

Kierunek: Technologia żywności i żywienie człowieka (studia I i II  st. stacjonarne i niestacjonarne)

 

NAJWAŻNIEJSZE LINKI ZWIĄZANE Z REKRUTACJĄ:

https://rekrutacja.uwm.edu.pl/ - strona rekrutacji

https://rekrutacja.uwm.edu.pl/studia/studia-i-stopnia-i-jednolite-studia-magisterskie/ – studia I stopnia i jednolite studia magisterskie

https://rekrutacja.uwm.edu.pl/studia/studia-ii-stopnia/ – studia II stopnia

https://irk.uwm.edu.pl/pl/ - Internetowa Rejestracja Kandydatów

https://rekrutacja.uwm.edu.pl/zasady-kwalifikacji/ – zasady rekrutacji

https://rekrutacja.uwm.edu.pl/kalendarz-rekrutacji/ – harmonogram rekrutacji

https://rekrutacja.uwm.edu.pl/rekrutacja-krok-po-kroku/ – rekrutacja krok po kroku

https://rekrutacja.uwm.edu.pl/faq/ – najczęściej zadawane pytania