OFERTA KSZTAŁCENIA 2024/2025
STUDIA I° STACJONARNE
- BEZPIECZEŃSTWO I CERTYFIKACJA ŻYWNOŚCI
- GASTRONOMIA – SZTUKA KULINARNA
- TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA
ZAKRESY KSZTAŁCENIA
- TECHNOLOGIA MIĘSA
- TECHNOLOGIA MLECZARSKA
- TECHNOLOGIA PRODUKTÓW ROŚLINNYCH
- ŻYWIENIE CZŁOWIEKA
STUDIA I° NIESTACJONARNE
- TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA
STUDIA II° STACJONARNE
GASTRONOMIA – SZTUKA KULINARNA
TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA
ZAKRESY KSZTAŁCENIA
- INŻYNIERIA PRZETWÓRSTWA ŻYWNOŚCI
- TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI
- ŻYWIENIE CZŁOWIEKA
- FOOD ENGINEERING (KSZTAŁCENIE W JĘZYKU ANGIELSKIM)
STUDIA II° NIESTACJONARNE
TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA
ZAKRESY KSZTAŁCENIA