Przejdź do treści Przejdź do menu głównego
  • Facebook
  • Poczta UWM
  • Wydziały
  • Szukaj
  • BIP
  • English
  • Przewodnik
  • Kontakt
  • Zaloguj
  • Wydarzenia
  • Komunikaty
  • Wiadomości
  • Konferencje
  • Ogłoszenia
  • Zapowiedzi
Uniwersytet Warmińsko - Mazurski w Olsztynie

Wydział Nauki o Żywności

Jesteś tutaj

  • Strona główna
  • NAUKA I WSPÓŁPRACA
  • Konferencje i sympozja

Menu główne

  • ENGLISH VERSION
  • STRONA GŁÓWNA
  • WYDZIAŁ
  • NAUKA I WSPÓŁPRACA
    • Kategoria
    • Działalność naukowo - badawcza
    • Współpraca
    • Infrastruktura badawcza
    • Konferencje i sympozja
      • INNODAIRY. TECHNIKA I TECHNOLOGIA W PRZEMYŚLE MLECZARSKIM
      • PROBLEMY GOSPODARKI ENERGIĄ I ŚRODOWISKIEM
      • TECHMILK
    • Akcje popularyzatorskie
    • Kalendarz grantowy
    • Postępowania awansowe
  • KSZTAŁCENIE
  • KANDYDACI - REKRUTACJA
  • STUDENT
  • DOKTORANT
  • STUDIA PODYPLOMOWE
  • PRACOWNIK
  • STREFA ABSOLWENTA

Partnerzy

TECHMILK

TECHMILK 2020 - Postęp techniczny w przetwórstwie mleka

Planowany termin rozpoczęcia:
11:lut:2020
Planowany termin zakończenia:
14:lut:2020
Organizator: 
Katedra Inżynierii i Aparatury Procesowej Wydziału Nauki o Żywności UWM w Olsztynie

...czytaj więcej

Godło Rzeczypospolitej Polskiej

Deklaracja dostępności

Powrót do góry