Przejdź do treści Przejdź do menu głównego
  • Facebook
  • Poczta UWM
  • Wydziały
  • Szukaj
  • BIP
  • English
  • Przewodnik
  • Kontakt
  • Zaloguj
  • Wydarzenia
  • Komunikaty
  • Wiadomości
  • Konferencje
  • Ogłoszenia
  • Zapowiedzi
Uniwersytet Warmińsko - Mazurski w Olsztynie

Wydział Nauki o Żywności

Jesteś tutaj

  • Strona główna
  • PRACOWNIK

Menu główne

  • ENGLISH VERSION
  • STRONA GŁÓWNA
  • WYDZIAŁ
  • NAUKA I WSPÓŁPRACA
  • KSZTAŁCENIE
  • KANDYDACI - REKRUTACJA
  • STUDENT
  • DOKTORANT
  • STUDIA PODYPLOMOWE
  • PRACOWNIK
    • Zaloguj
    • Szukaj pracownika
    • Poczta
    • Logowanie PANEL PRACOWNIKA
    • Logowanie USOS - pracownik
    • Logowanie - ARKUSZ OCENY PRACOWNIKA
    • Logowanie - ARCHIWUM PRAC DYPLOMOWYCH
    • Logowanie OTWARTY SYSTEM ANTYPLAGIATOWY
    • Zasady oceny okresowej pracownika i podziału funduszu motywacyjnego
    • Logowanie MOODLE
    • Logowanie SYLABUS
  • STREFA ABSOLWENTA

Partnerzy

Zasady oceny okresowej pracownika i podziału funduszu motywacyjnego

 
Obowiązujące dokumenty: 
Porozumienie zawarte 14 lipca 2025 roku pomiędzy Rektorem UWM w Olsztynie a przedstawicielami związków zawodowych działających w UWM w Olsztynie w sprawie zasad dotyczących dodatkowej częsci wynagrodzeń zasadniczych pracowników Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie, czytaj więcej ....
 
Zasady podziału środków na dodatkową część wynagrodzeń zasadniczych pracowników WNoŻ z dnia 31.07.2025 r., czytaj więcej ...
 
 
 
Wcześniejsze dokumenty: 
 
Zarządzenie Nr 100/2020 Rektora Uniwersytetu Warmińsko- Mazurskiego w Olsztynie z dnia 1 grudnia 2020 roku w sprawie wprowadzenia Regulaminu oceny nauczycieli akademickich Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie, czytaj więcej ... 

Aneks nr 1 z dnia 29 czerwca 2023 do Porozumienia zawartego dnia 8 czerwca 2021pomiędzy Rektorem UWM w Olsztynie a przedstawicielami związków zawodowych działających w UWM w Olsztynie w sprawie dodatkowej części wynagrodzeń zasadniczych pracowników Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie

Zasady oceny działalności nauczyciela akademickiego na Wydziale Nauki o Żywności, czytaj więcej ...

 

 

 

Godło Rzeczypospolitej Polskiej

Deklaracja dostępności

Powrót do góry