Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego

Wydział Nauki o Żywności

Kierunek: Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego

Nazwa przedmiotu: Fizyka

Odpowiedzialny za przedmiot:         dr Krystyna Mieloszyk

Regulamin Pracowni Studenckich Katedry Fizyki i Biofizyki

 

Harmonogram ćwiczeń (rok 2018/19 semestr I)

sala 208

 

 

I

II

III

IV

V

VI

VII

VIII

IX

X

XI

XII

XIII

XIV

XV

1

 

 W

P

R

O

W

A

D

Z

E

N

I

E

60

98

55/18

3

93/94

95/96

72

7

6

10

48

57

O

D

R

A

B

I

A

N

I

E

O

D

R

A

B

I

A

N

I

E

 

2

98

55/18

3

93/94

95/96

72

7

6

10

48

57

60

3

55/18

3

93/94

95/96

72

7

6

10

48

57

60

98

4

3

93/94

95/96

72

7

6

10

48

57

60

98

55/18

5

93/94

95/96

72

7

6

10

48

57

60

98

55/18

3

6

95/96

72

7

6

10

48

57

60

98

55/18

3

93/94

7

72

7

6

10

48

57

60

98

55/18

3

93/94

95/96

8

7

6

10

48

57

60

98

55/18

3

93/94

95/96

72

 

Tematy ćwiczeń