Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Wydział Nauki o Żywności
Kierunek: Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Nazwa przedmiotu: Fizyka
Odpowiedzialny za przedmiot: dr Krystyna Mieloszyk
Regulamin Pracowni Studenckich Katedry Fizyki i Biofizyki
Harmonogram ćwiczeń (rok 2018/19 semestr I)
sala 208
| I | II | III | IV | V | VI | VII | VIII | IX | X | XI | XII | XIII | XIV | XV |
1
| W P R O W A D Z E N I E | 60 | 98 | 55/18 | 3 | 93/94 | 95/96 | 72 | 7 | 6 | 10 | 48 | 57 | O D R A B I A N I E | O D R A B I A N I E
|
2 | 98 | 55/18 | 3 | 93/94 | 95/96 | 72 | 7 | 6 | 10 | 48 | 57 | 60 | |||
3 | 55/18 | 3 | 93/94 | 95/96 | 72 | 7 | 6 | 10 | 48 | 57 | 60 | 98 | |||
4 | 3 | 93/94 | 95/96 | 72 | 7 | 6 | 10 | 48 | 57 | 60 | 98 | 55/18 | |||
5 | 93/94 | 95/96 | 72 | 7 | 6 | 10 | 48 | 57 | 60 | 98 | 55/18 | 3 | |||
6 | 95/96 | 72 | 7 | 6 | 10 | 48 | 57 | 60 | 98 | 55/18 | 3 | 93/94 | |||
7 | 72 | 7 | 6 | 10 | 48 | 57 | 60 | 98 | 55/18 | 3 | 93/94 | 95/96 | |||
8 | 7 | 6 | 10 | 48 | 57 | 60 | 98 | 55/18 | 3 | 93/94 | 95/96 | 72 |