Przejdź do treści Przejdź do menu głównego
  • Poczta UWM
  • Wydziały
  • BIP
  • Przewodnik
  • Zaloguj
Uniwersytet Warmińsko - Mazurski w Olsztynie

Katedra Fizyki i Biofizyki

Jesteś tutaj

  • Wydział
  • Katedra Fizyki i Biofizyki
  • Dydaktyka
  • Wydział Nauki o Żywności

Katedra Fizyki i Biofizyki

  • Strona główna
  • Ogłoszenia
  • Kadra
  • Działalność naukowo – badawcza
  • Dydaktyka
    • Regulamin Pracowni
    • Spis tematów ćwiczeń - sale 114, 116 i 121
    • Spis tematów ćwiczeń - sala 208
    • Wydział Bioinżynierii Zwierząt
    • Wydział Biologii i Biotechnologii
    • Wydział Geoinżynierii
    • Wydział Rolnictwa i Leśnictwa
    • Wydział Medycyny Weterynaryjnej
    • Wydział Nauk Ekonomicznych
    • Wydział Lekarski
    • Szkoła Zdrowia Publicznego
    • Wydział Nauk Technicznych
    • Wydział Nauki o Żywności
      • Technologia Żywności i Żywienie Człowieka - Repetytorium
      • Technologia Żywności i Żywienia Człowieka - I rok, Fizyka z elementami biofizyki
      • Technologia Żywności i Żywienie Człowieka - III rok, Biofizyka
      • Towaroznawstwo - studia stacjonarne
      • Towaroznawstwo - studia niestacjonarne
      • Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
      • Gastronomia i Sztuka Kulinarna
      • Bezpieczeństwo i Certyfikacja Żywności
      • Technologia Żywności i Żywienie Człowieka - studia niestacjonarne
    • Wydział Matematyki i Informatyki
  • Medicine - English Division
  • Historia
  • PTBF

Technologia Żywności i Żywienie Człowieka - Repetytorium z Fizyki

Wydział Nauki o Żywności

Kierunek: Technologia Żywności i Żywienie Człowieka

Nazwa przedmiotu: Repetytorium z Fizyki

Odpowiedzialny za przedmiot:        prof. dr hab. Zbigniew Wieczorek

 

 

 

Godło Rzeczypospolitej Polskiej

Deklaracja dostępności

Powrót do góry