Przejdź do treści Przejdź do menu głównego
  • Facebook
  • Poczta UWM
  • Wydziały
  • Szukaj
  • BIP
  • English
  • Przewodnik
  • Kontakt
  • Zaloguj
  • Wydarzenia
  • Komunikaty
  • Wiadomości
  • Konferencje
  • Ogłoszenia
  • Zapowiedzi
Uniwersytet Warmińsko - Mazurski w Olsztynie

Wydział Nauki o Żywności

Jesteś tutaj

  • Strona główna
  • KSZTAŁCENIE
  • Kierunki studiów
  • Gastronomia - sztuka kulinarna
  • Studia I stopnia

Menu główne

  • ENGLISH VERSION
  • STRONA GŁÓWNA
  • WYDZIAŁ
  • NAUKA I WSPÓŁPRACA
  • KSZTAŁCENIE
    • Kierunki studiów
      • Bezpieczeństwo i certyfikacja żywności
      • Food Engineering
      • Gastronomia - sztuka kulinarna
        • Studia I stopnia
        • Studia II stopnia
      • Technologia żywności i żywienie człowieka
    • Programy kształcenia
    • Wewnętrzny System Zapewnienia Jakości Kształcenia UWM
    • Wydziałowy System Zapewnienia Jakości Kształcenia
    • Akredytacje
    • Szkoła Doktorska
  • KANDYDACI - REKRUTACJA
  • STUDENT
  • DOKTORANT
  • STUDIA PODYPLOMOWE
  • PRACOWNIK
  • STREFA ABSOLWENTA

Partnerzy

Efekty uczenia się

Efekty uczenia się dla kierunku Gastronomia - sztuka kulinarna zostały przyjęte Uchwałą nr 52 Senatu Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie z dnia 29 stycznia 2021 roku w sprawie ustalenia programu studiów kierunku gastronomia – sztuka kulinarna dla poziomu studiów pierwszego stopnia - inżynierskich o profilu ogólnoakademickim.

 

 

Godło Rzeczypospolitej Polskiej

Deklaracja dostępności

Powrót do góry