Przejdź do treści Przejdź do menu głównego
  • Facebook
  • Poczta UWM
  • Wydziały
  • Szukaj
  • BIP
  • English
  • Przewodnik
  • Kontakt
  • Zaloguj
  • Wydarzenia
  • Komunikaty
  • Wiadomości
  • Konferencje
  • Ogłoszenia
  • Zapowiedzi
Uniwersytet Warmińsko - Mazurski w Olsztynie

Wydział Nauki o Żywności

Jesteś tutaj

  • Strona główna
  • KSZTAŁCENIE
  • Kierunki studiów
  • Technologia żywności i żywienie człowieka
  • Studia II stopnia

Menu główne

  • ENGLISH VERSION
  • STRONA GŁÓWNA
  • WYDZIAŁ
  • NAUKA I WSPÓŁPRACA
  • KSZTAŁCENIE
    • Kierunki studiów
      • Bezpieczeństwo i certyfikacja żywności
      • Food Engineering
      • Gastronomia - sztuka kulinarna
      • Technologia żywności i żywienie człowieka
        • Studia I stopnia
        • Studia II stopnia
    • Programy kształcenia
    • Wewnętrzny System Zapewnienia Jakości Kształcenia UWM
    • Wydziałowy System Zapewnienia Jakości Kształcenia
    • Akredytacje
    • Szkoła Doktorska
  • KANDYDACI - REKRUTACJA
  • STUDENT
  • DOKTORANT
  • STUDIA PODYPLOMOWE
  • PRACOWNIK
  • STREFA ABSOLWENTA

Partnerzy

Plan studiów

 

Rok akademicki

Obowiązujący plan studiów
2024/2025

zakres kształcenia: technologia żywności

zakres kształcenia: menedżer produktów żywnościowych

zakres kształcenia: żywienie człowieka

2023/2024

zakres kształcenia: technologia żywności

zakres kształcenia: inżynieria przetwórstwa żywności

zakres kształcenia: żywienie człoweka

2022/2023

zakres kształcenia: inżynieria przetwórstwa żywności

zakres kształcenia: technologia żywności

zakres kształcenia: żywienie człowieka

 2021/2022zakres kształcenia: inżynieria przetwórstwa żywności

zakres kształcenia: technologia żywności

zakres kształcenia: żywienie człowieka

 

 

Godło Rzeczypospolitej Polskiej

Deklaracja dostępności

Powrót do góry