Ocena jakości prac dyplomowych Raport Dziekańskiej Komisji Edukacyjnej z oceny jakości prac dyplomowych realizowanych na Wydziale Nauki o Żywności - egzamin dyplomowy: semestr letni 2023/2024Raport Dziekańskiej Komisji Edukacyjnej z oceny jakości prac dyplomowych realizowanych na Wydziale Nauki o Żywności - egzamin dyplomowy: semestr zimowy 2023/2024Raport Dziekańskiej Komisji Edukacyjnej z oceny jakości prac dyplomowych realizowanych na Wydziale Nauki o Żywności - egzamin dyplomowy: semestr letni 2022/2023Raport Dziekańskiej Komisji Edukacyjnej z oceny jakości prac dyplomowych realizowanych na Wydziale Nauki o Żywności - egzamin dyplomowy: semestr zimowy 2022/2023Raport Dziekańskiej Komisji Edukacyjnej z oceny jakości prac dyplomowych realizowanych na Wydziale Nauki o Żywności - egzamin dyplomowy: semestr letni 2021/2022Raport Dziekańskiej Komisji Edukacyjnej z oceny jakości prac dyplomowych realizowanych na Wydziale Nauki o Żywności - egzamin dyplomowy: semestr zimowy 2021/2022Raport Dziekańskiej Komisji Edukacyjnej z oceny jakości prac dyplomowych realizowanych na Wydziale Nauki o Żywności - egzamin dyplomowy: semestr letni 2020/2021Raport Dziekańskiej Komisji Edukacyjnej z oceny jakości prac dyplomowych realizowanych na Wydziale Nauki o Żywności - egzamin dyplomowy: semestr zimowy 2020/2021Sprawozdanie Dziekańskiej Komisji Edukacyjnej z oceny jakości prac dyplomowych realizowanych na Wydziale Nauki o Żywności – egzamin dyplomowy: semestr zimowy i letni 2019/2020Sprawozdanie Wydziałowej Komisji Dydaktycznej z oceny jakości prac dyplomowych realizowanych na Wydziale Nauki o Żywności – egzamin dyplomowy: semestr zimowy 2018/2019Sprawozdanie Wydziałowej Komisji Dydaktycznej z oceny jakości prac dyplomowych realizowanych na Wydziale Nauki o Żywności – egzamin dyplomowy: semestr zimowy 2017/2018Sprawozdanie Wydziałowej Komisji Dydaktycznej z oceny jakości prac dyplomowych realizowanych na Wydziale Nauki o Żywności – egzamin dyplomowy: semestr letni 2016/2017Sprawozdanie Wydziałowej Komisji Dydaktycznej z oceny jakości prac dyplomowych realizowanych na Wydziale Nauki o Żywności – egzamin dyplomowy: semestr zimowy 2016/2017