Przejdź do treści Przejdź do menu głównego
  • Facebook
  • Poczta UWM
  • Wydziały
  • Szukaj
  • BIP
  • English
  • Przewodnik
  • Kontakt
  • Zaloguj
  • Wydarzenia
  • Komunikaty
  • Wiadomości
  • Konferencje
  • Ogłoszenia
  • Zapowiedzi
Uniwersytet Warmińsko - Mazurski w Olsztynie

Wydział Nauki o Żywności

Jesteś tutaj

  • Strona główna
  • KSZTAŁCENIE
  • Wydziałowy System Zapewnienia Jakości Kształcenia
  • Sprawozdania/Raporty

Menu główne

  • ENGLISH VERSION
  • STRONA GŁÓWNA
  • WYDZIAŁ
  • NAUKA I WSPÓŁPRACA
  • KSZTAŁCENIE
    • Kierunki studiów
    • Programy kształcenia
    • Wewnętrzny System Zapewnienia Jakości Kształcenia UWM
    • Wydziałowy System Zapewnienia Jakości Kształcenia
      • Zaloguj się jako pracownik, aby uzyskać dalszy dostęp...
      • Akty prawne
      • Sprawozdania/Raporty
        • Absolwenci w oczach pracodawców
        • Badanie losów zawodowych absolwentów
        • Jakość realizacji zajęć dydaktycznych
        • Ocena jakości prac dyplomowych
        • Ocena pracy Dziekanatu
        • Raporty dotyczące egzaminów dyplomowych
        • Zalecenia i rekomendacje
      • Komisje Programowe
      • Wydziałowy Zespół ds. Zapewnienia Jakości Kształcenia
    • Akredytacje
    • Szkoła Doktorska
  • KANDYDACI - REKRUTACJA
  • STUDENT
  • DOKTORANT
  • STUDIA PODYPLOMOWE
  • PRACOWNIK
  • STREFA ABSOLWENTA

Partnerzy

Raporty dotyczące egzaminów dyplomowych

Kierunek: GASTRONOMIA - SZTUKA KULINARNA:

SPRAWOZDANIE Z PROCESU DYPLOMOWANIA 2024/2025

SPRAWOZDANIE Z PROCESU DYPLOMOWANIA 2023/2024

SPRAWOZDANIE Z PROCESU DYPLOMOWANIA 2022/2023

SPRAWOZDANIE Z PROCESU DYPLOMOWANIA 2021/2022

SPRAWOZDANIE Z PROCESU DYPLOMOWANIA 2020/2021

SPRAWOZDANIE Z PROCESU DYPLOMOWANIA 2019/2020

SPRAWOZDANIE Z PROCESU DYPLOMOWANIA 2018/2019

SPRAWOZDANIE Z PROCESU DYPLOMOWANIA 2017/2018

SPRAWOZDANIE Z PROCESU DYPLOMOWANIA 2016/2017

SPRAWOZDANIE Z PROCESU DYPLOMOWANIA 2015/2016

Kierunek: TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA: 

SPRAWOZDANIE Z PROCESU DYPLOMOWANIA 2024/2025

SPRAWOZDANIE Z PROCESU DYPLOMOWANIA 2023/2024

SPRAWOZDANIE Z PROCESU DYPLOMOWANIA 2022/2023

SPRAWOZDANIE Z PROCESU DYPLOMOWANIA 2021/2022

SPRAWOZDANIE Z PROCESU DYPLOMOWANIA 2020/2021

SPRAWOZDANIE Z PROCESU DYPLOMOWANIA 2019/2020

SPRAWOZDANIE Z PROCESU DYPLOMOWANIA 2018/2019

SPRAWOZDANIE Z PROCESU DYPLOMOWANIA 2017/2018

SPRAWOZDANIE Z PROCESU DYPLOMOWANIA 2016/2017

Kierunek: BEZPIECZEŃSTWO I CERTYFIKACJA ŻYWNOŚCI: 

       SPRAWOZDANIE Z PROCESU DYPLOMOWANIA 2024/2025

Godło Rzeczypospolitej Polskiej

Deklaracja dostępności

Powrót do góry