Raporty dotyczące egzaminów dyplomowych
Kierunek: GASTRONOMIA - SZTUKA KULINARNA:
SPRAWOZDANIE Z PROCESU DYPLOMOWANIA 2021/2022
SPRAWOZDANIE Z PROCESU DYPLOMOWANIA 2020/2021
SPRAWOZDANIE Z PROCESU DYPLOMOWANIA 2019/2020
SPRAWOZDANIE Z PROCESU DYPLOMOWANIA 2018/2019
SPRAWOZDANIE Z PROCESU DYPLOMOWANIA 2017/2018
SPRAWOZDANIE Z PROCESU DYPLOMOWANIA 2016/2017
SPRAWOZDANIE Z PROCESU DYPLOMOWANIA 2015/2016
Kierunek: TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA:
SPRAWOZDANIE Z PROCESU DYPLOMOWANIA 2021/2022
SPRAWOZDANIE Z PROCESU DYPLOMOWANIA 2020/2021
SPRAWOZDANIE Z PROCESU DYPLOMOWANIA 2019/2020
SPRAWOZDANIE Z PROCESU DYPLOMOWANIA 2018/2019
SPRAWOZDANIE Z PROCESU DYPLOMOWANIA 2017/2018
SPRAWOZDANIE Z PROCESU DYPLOMOWANIA 2016/2017
Kierunek: BEZPIECZEŃSTWO I CERTYFIKACJA ŻYWNOŚCI: