Przejdź do treści Przejdź do menu głównego
  • Poczta UWM
  • Wydziały
  • BIP
  • Przewodnik
  • Zaloguj
Uniwersytet Warmińsko - Mazurski w Olsztynie

Katedra Mikrobiologii Przemysłowej i Żywności

Jesteś tutaj

  • Wydział
  • Katedra Mikrobiologii Żywności, Technologii i Chemii Mięsa
  • Informacje dla studentów
  • Studia stacjonarne

Katedra Mikrobiologii Żywności, Technologii i Chemii Mięsa

  • Strona główna
  • Kadra
  • Aktualności
  • Działalność dydaktyczna
  • Działalność naukowo-badawcza
  • Działalność usługowa
  • Informacje dla studentów
    • Studia stacjonarne
      • Konsultacje
      • Przedmioty, harmonogramy, przewodniki do ćwiczeń
    • Studia niestacjonarne
  • Publikacje
  • Naukowe Koło Mikrobiologii Żywności "Kocuria"
  • Naukowe Koło Technologów Mięsa

Studia stacjonarne - konsultacje

Godziny konsultacji Pracowników Katedry

 

Godło Rzeczypospolitej Polskiej

Deklaracja dostępności

Powrót do góry