Studia stacjonarne - przedmioty, harmonogramy, przewodniki
Przedmiot: Mikrobiologia Żywności
ROK II – KIERUNEK: TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA
MATERIAŁY DO ĆWICZEŃ:
- HARMONOGRAM
- ĆWICZENIE 1
- ĆWICZENIE 2
- ĆWICZENIE 3
- ĆWICZENIE 4 I 5
- ĆWICZENIE 6, 7 i 8
- ĆWICZENIE 9
- ĆWICZENIE 10
- ĆWICZENIE 11
- ĆWICZENIE 12 I 13
- ĆWICZENIE 14 I 15
Przedmiot: Diagnostyka w mikrobiologii żywności
ROK I, II°–– KIERUNEK: TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA
MATERIAŁY DO ĆWICZEŃ:
Przedmiot: Mikrobiologiczne bezpieczeństwo żywności
ROK II, II° – KIERUNEK: GASTRONOMIA – SZTUKA KULINARNA
Przedmiot: Mikrobiologia Przemysłowa
ROK II – KIERUNEK: BIOTECHNOLOGIA
MATERIAŁY DO ĆWICZEŃ:
TECHNICAL MICROBIOLOGY LABS
FACULTY: FOOD ENGINEERING
BIOLOGICAL METHODS IN FOOD AND FEED PRESERVATION
FOOD BIOTECHNOLOGY
BIOFILMS LABS
ENVIRONMENTAL ENGINEERING, BIOTECHNOLOGY
Przedmiot: Mikrobiologia Żywności
ROK II – KIERUNEK: MIKROBIOLOGIA
MATERIAŁY DO ĆWICZEŃ:
- HARMONOGRAM
- ĆWICZENIE 1, 2
- ĆWICZENIE 3, 4
- ĆWICZENIE 5, 6
- ĆWICZENIE 7, 8
- ĆWICZENIE 9,10
- ĆWICZENIE 11,12
- ĆWICZENIE 13
- ĆWICZENIE 14
Przedmiot: Mikrobiologia żywności
ROK II – KIERUNEK: GASTRONOMIA – SZTUKA KULINARNA
MATERIAŁY DO ĆWICZEŃ:
HARMONOGRAM
Przedmiot: Mikrobiologia ogólna i żywności
ROK II, I°– KIERUNEK: DIETETYKA
MATERIAŁY DO ĆWICZEŃ:
HARMONOGRAM
Przedmiot: Metody alternatywne w mikrobiologii żywności
ROK I, II°– KIERUNEK: MIKROBIOLOGIA
Przedmiot: Biologiczne metody utrwalania żywności i pasz
ROK III – KIERUNEK: MIKROBIOLOGIA
MATERIAŁY DO ĆWICZEŃ:
Przedmiot: Diagnostyka w mikrobiologii żywności
ROK I, II°–– KIERUNEK: MIKROBIOLOGIA
MATERIAŁY DO ĆWICZEŃ: