Egzamin dyplomowy
EGZAMIN MAGISTERSKI:
ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - GASTRONOMIA - SZTUKA KULINARNA
UWAGA! NOWE ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE OBOWIĄZUJĄCE OD 01.10.2024R
UWAGA! NOWE ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE OBOWIĄZUJĄCE OD 01.10.2024R
EGZAMIN INŻYNIERSKI:
ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - GASTRONOMIA - SZTUKA KULINARNA
ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA (studia stacjonarne i niestacjonarne)
ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - BEZPIECZEŃSTWO I CERTYFIKACJA ŻYWNOŚCI
ZASADY WYDAWANIA DYPLOMÓW - DLA STUDENTÓW, KTÓRZY ROZPOCZĘLI STUDIA PRZED ROKIEM AKADEMICKIM 2019/2020 (zobacz)
ZASADY WYDAWANIA DYPLOMÓW - DLA STUDENTÓW, KTÓRZY ROZPOCZĘLI STUDIA OD ROKU AKADEMICKIEGO 2019/2020 (zobacz)
Terminarz egzaminu dyplomowego
Sesja zimowa 2024/2025
Obrony - co 30 min.
Maksymalna ilość obron dla 1 komisji – 10
Udział studentów – stacjonarnie
Członkowie komisji – stacjonarnie
Miejsce przeprowadzania egzaminu – Sala im. Prof. Dziamy, Plac Cieszyński 1
04.02.2025 (wtorek) – Przewodniczący: dr hab. inż. Tomasz Sawicki, prof. UWM
07.02.2025 (piątek) – Przewodnicząca: dr inż. Katarzyna Staniewska
11.02.2025 (wtorek) – Przewodnicząca: dr hab. inż. Sylwia Tarczyńska, prof. UWM
13.02.2025 (czwartek) – Przewodnicząca: dr inż. Marta Czarnowska-Kujawska
14.02.2025 (piątek) – Przewodniczący: dr hab. inż. Jarosław Kowalik, prof. UWM
17.02.2025 (poniedziałek) – Przewodnicząca: dr inż. Lucyna Kłębukowska