Egzamin dyplomowy

PROCEDURA DYPLOMOWANIA


EGZAMIN MAGISTERSKI:
ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - GASTRONOMIA - SZTUKA KULINARNA

ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA (w tym dla specjalności: FOOD ENGINEERING)

ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - TOWAROZNAWSTWO

EGZAMIN INŻYNIERSKI:

 ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - INŻYNIERIA PRZETWÓRSTWA ŻYWNOŚCI

ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - GASTRONOMIA - SZTUKA KULINARNA
ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA (studia stacjonarne i niestacjonarne)
ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - TOWAROZNAWSTWO 

ZASADY WYDAWANIA DYPLOMÓW  - DLA STUDENTÓW, KTÓRZY ROZPOCZĘLI STUDIA PRZED ROKIEM AKADEMICKIM 2019/2020 (zobacz)

ZASADY WYDAWANIA DYPLOMÓW  - DLA STUDENTÓW, KTÓRZY ROZPOCZĘLI STUDIA OD ROKU AKADEMICKIEGO 2019/2020 (zobacz)

 

Terminarz egzaminu dyplomowego

Sesja letnia 2023/2024

Obrony - co 30 min.

Maksymalna ilość obron dla 1 komisji – 10.

Udział studentów – stacjonarnie.

Członkowie komisji – stacjonarnie.

Miejsce przeprowadzania egzaminu – Sala im. Prof. Dziamy.

 

20.06.2024 czwartek – Przewodnicząca: dr inż. Magdalena Polak-Śliwińska

27.06.2024 czwartek – Przewodnicząca: dr inż. Lucyna Kłębukowska

02.07.2024 wtorek – Przewodnicząca: dr inż. Katarzyna Staniewska

03.07.2024 środa – Przewodniczący: dr inż. Adam Więk

04.07.2024 czwartek – Przewodniczący: dr hab. inż. Jarosław Kowalik, prof. UWM

05.07.2024 piątek – Przewodnicząca: dr hab. inż. Sylwia Tarczyńska, prof. UWM