Egzamin dyplomowy
EGZAMIN MAGISTERSKI:
ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - GASTRONOMIA - SZTUKA KULINARNA
UWAGA! NOWE ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE OBOWIĄZUJĄCE OD 01.10.2024R
UWAGA! NOWE ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE OBOWIĄZUJĄCE OD 01.10.2024R
EGZAMIN INŻYNIERSKI:
ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - GASTRONOMIA - SZTUKA KULINARNA
ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA (studia stacjonarne i niestacjonarne)
ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - BEZPIECZEŃSTWO I CERTYFIKACJA ŻYWNOŚCI
ZASADY WYDAWANIA DYPLOMÓW - DLA STUDENTÓW, KTÓRZY ROZPOCZĘLI STUDIA PRZED ROKIEM AKADEMICKIM 2019/2020 (zobacz)
ZASADY WYDAWANIA DYPLOMÓW - DLA STUDENTÓW, KTÓRZY ROZPOCZĘLI STUDIA OD ROKU AKADEMICKIEGO 2019/2020 (zobacz)