Egzamin dyplomowy

PROCEDURA DYPLOMOWANIA


EGZAMIN MAGISTERSKI:
ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - GASTRONOMIA - SZTUKA KULINARNA

UWAGA! NOWE ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE OBOWIĄZUJĄCE OD 01.10.2024R

ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA (w tym dla specjalności: FOOD ENGINEERING)

UWAGA! NOWE ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE OBOWIĄZUJĄCE OD 01.10.2024R

EGZAMIN INŻYNIERSKI:

ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - GASTRONOMIA - SZTUKA KULINARNA

ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA (studia stacjonarne i niestacjonarne)
ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - BEZPIECZEŃSTWO I CERTYFIKACJA ŻYWNOŚCI

 

ZASADY WYDAWANIA DYPLOMÓW  - DLA STUDENTÓW, KTÓRZY ROZPOCZĘLI STUDIA PRZED ROKIEM AKADEMICKIM 2019/2020 (zobacz)

ZASADY WYDAWANIA DYPLOMÓW  - DLA STUDENTÓW, KTÓRZY ROZPOCZĘLI STUDIA OD ROKU AKADEMICKIEGO 2019/2020 (zobacz)

Terminarz egzaminu dyplomowego

Sesja zimowa 2025/2026

Obrony - co 30 min.

Maksymalna ilość obron dla 1 komisji – 10.

Udział studentów – stacjonarnie.

Członkowie komisji – stacjonarnie.

Miejsce przeprowadzania egzaminu – Sala im. Prof. Dziamy.

03.02.2026 (wtorek) – Przewodnicząca: dr inż. Lucyna Kłębukowska

06.02.2026 (piątek) – Przewodniczący: dr hab. inż. Tomasz Sawicki, prof. UWM

10.02.2026 (wtorek) – Przewodnicząca: dr hab. inż. Marta Czarnowska-Kujawska

12.02.2026 (czwartek) – Przewodniczący: dr inż. Damir Mogut

16.02.2025 (poniedziałek) – Przewodnicząca: dr inż. Lucyna Kłębukowska

17.02.2026 (wtorek) – Przewodnicząca: dr hab. inż. Marta Czarnowska-Kujawska