Egzamin dyplomowy

PROCEDURA DYPLOMOWANIA


EGZAMIN MAGISTERSKI:
ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - GASTRONOMIA - SZTUKA KULINARNA

UWAGA! NOWE ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE OBOWIĄZUJĄCE OD 01.10.2024R

ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA (w tym dla specjalności: FOOD ENGINEERING)

UWAGA! NOWE ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE OBOWIĄZUJĄCE OD 01.10.2024R

EGZAMIN INŻYNIERSKI:

ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - GASTRONOMIA - SZTUKA KULINARNA

ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA (studia stacjonarne i niestacjonarne)
ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - BEZPIECZEŃSTWO I CERTYFIKACJA ŻYWNOŚCI

 

ZASADY WYDAWANIA DYPLOMÓW  - DLA STUDENTÓW, KTÓRZY ROZPOCZĘLI STUDIA PRZED ROKIEM AKADEMICKIM 2019/2020 (zobacz)

ZASADY WYDAWANIA DYPLOMÓW  - DLA STUDENTÓW, KTÓRZY ROZPOCZĘLI STUDIA OD ROKU AKADEMICKIEGO 2019/2020 (zobacz)

 

Terminarz egzaminu dyplomowego

 Sesja zimowa 2024/2025

 Obrony - co 30 min.

 Maksymalna ilość obron dla 1 komisji – 10

 Udział studentów – stacjonarnie

 Członkowie komisji – stacjonarnie

 Miejsce przeprowadzania egzaminu – Sala im. Prof. Dziamy, Plac Cieszyński 1

 04.02.2025 (wtorek) – Przewodniczący: dr hab. inż. Tomasz Sawicki, prof. UWM

 07.02.2025 (piątek) – Przewodnicząca: dr inż. Katarzyna Staniewska

 11.02.2025 (wtorek) – Przewodnicząca: dr hab. inż. Sylwia Tarczyńska, prof. UWM

 13.02.2025 (czwartek) – Przewodnicząca: dr inż. Marta Czarnowska-Kujawska

 14.02.2025 (piątek) – Przewodniczący: dr hab. inż. Jarosław Kowalik, prof. UWM

 17.02.2025 (poniedziałek) – Przewodnicząca: dr inż. Lucyna Kłębukowska