Egzamin dyplomowy
EGZAMIN MAGISTERSKI:
ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - GASTRONOMIA - SZTUKA KULINARNA
UWAGA! NOWE ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE OBOWIĄZUJĄCE OD 01.10.2024R
UWAGA! NOWE ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE OBOWIĄZUJĄCE OD 01.10.2024R
EGZAMIN INŻYNIERSKI:
ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - GASTRONOMIA - SZTUKA KULINARNA
ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA (studia stacjonarne i niestacjonarne)
ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - BEZPIECZEŃSTWO I CERTYFIKACJA ŻYWNOŚCI
ZASADY WYDAWANIA DYPLOMÓW - DLA STUDENTÓW, KTÓRZY ROZPOCZĘLI STUDIA PRZED ROKIEM AKADEMICKIM 2019/2020 (zobacz)
ZASADY WYDAWANIA DYPLOMÓW - DLA STUDENTÓW, KTÓRZY ROZPOCZĘLI STUDIA OD ROKU AKADEMICKIEGO 2019/2020 (zobacz)
Terminarz egzaminu dyplomowego
Sesja zimowa 2025/2026
Obrony - co 30 min.
Maksymalna ilość obron dla 1 komisji – 10.
Udział studentów – stacjonarnie.
Członkowie komisji – stacjonarnie.
Miejsce przeprowadzania egzaminu – Sala im. Prof. Dziamy.
03.02.2026 (wtorek) – Przewodnicząca: dr inż. Lucyna Kłębukowska
06.02.2026 (piątek) – Przewodniczący: dr hab. inż. Tomasz Sawicki, prof. UWM
10.02.2026 (wtorek) – Przewodnicząca: dr hab. inż. Marta Czarnowska-Kujawska
12.02.2026 (czwartek) – Przewodniczący: dr inż. Damir Mogut
16.02.2025 (poniedziałek) – Przewodnicząca: dr inż. Lucyna Kłębukowska
17.02.2026 (wtorek) – Przewodnicząca: dr hab. inż. Marta Czarnowska-Kujawska


