Egzamin dyplomowy
EGZAMIN MAGISTERSKI:
ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - GASTRONOMIA - SZTUKA KULINARNA
UWAGA! NOWE ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE OBOWIĄZUJĄCE OD 01.10.2024R
UWAGA! NOWE ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE OBOWIĄZUJĄCE OD 01.10.2024R
EGZAMIN INŻYNIERSKI:
ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - GASTRONOMIA - SZTUKA KULINARNA
ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA (studia stacjonarne i niestacjonarne)
ZAGADNIENIA EGZAMINACYJNE - BEZPIECZEŃSTWO I CERTYFIKACJA ŻYWNOŚCI
ZASADY WYDAWANIA DYPLOMÓW - DLA STUDENTÓW, KTÓRZY ROZPOCZĘLI STUDIA PRZED ROKIEM AKADEMICKIM 2019/2020 (zobacz)
ZASADY WYDAWANIA DYPLOMÓW - DLA STUDENTÓW, KTÓRZY ROZPOCZĘLI STUDIA OD ROKU AKADEMICKIEGO 2019/2020 (zobacz)
Terminarz egzaminu dyplomowego
Sesja letnia 2024/2025
Obrony - co 30 min.
Maksymalna ilość obron dla 1 komisji – 10.
Udział studentów – stacjonarnie.
Członkowie komisji – stacjonarnie.
Miejsce przeprowadzania egzaminu – Sala im. Prof. Dziamy, pok. 130, Plac Cieszyński 1
27.06.2025 piątek – Przewodniczący: dr hab. inż. Tomasz Sawicki, prof. UWM
01.07.2025 wtorek – Przewodnicząca: dr inż. Marta Czarnowska-Kujawska
08.07.2025 wtorek – Przewodnicząca: dr inż. Lucyna Kłębukowska
11.07.2025 piątek – Przewodnicząca: dr inż. Katarzyna Staniewska


