Zapisy na przedmioty
Uwaga studenci!
- Zasady realizacji zajęć z przedmiotu - Wychowanie fizyczne
- Zasady realizacji zajęć z przedmiotu - Język obcy
- Zasady realizacji przedmiotów w ramach modułu ogólnouczelnianego
- Harmonogram realizacji przedmiotów w ramach modułu ogólnouczelnianego
- Wykaz certyfikatów i dokumentów potwierdzających znajomość języka obcego
- Oferta kształcenia Studium Języków obcych - studia niestacjonarne
- Oferta kształcenia Studium Języków Obcych - studia stacjonarne
- Oferta zajęć Studium Wychowania Fizycznego
Studia I stopnia - kierunki: Gastronomia - sztuka kulinarna, Technologia żywności i żywienie człowieka - Przedmioty do wyboru: Ekonomia; Genetyka w życiu człowieka, Pierwsza pomoc przedmedyczna, Poprawna polszczyzna w praktyce; Prawo
Bezpieczeństwo i certyfikacja żywności: Ekonomia; Filozofia, Pierwsza pomoc przedmedyczna, Poprawna polszczyzna w praktyce; Prawo
Studia II stopnia: Towaroznawstwo, Technologia żywności i żywienie człowieka, Gastronomia - sztuka kulinarna - Przedmioty do wyboru: Prawo autorskie; Prawo pracy; Etyczne podstawy profesjonalizmu; Komunikacja inerpersonalna