Konkursy i nagrody dedykowane studentom
KONKURS FIRMY ZENTIS dla „najlepszego konceptu artystycznej serii produktów mleczarskich inspirowanych dziełami sztuki”
Regulamin konkursu: zobacz więcej
Termin i miejsce składania prac konkursowych:
27 lutego 2026 r.
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością,
Wydział Nauki o Żywności UWM w Olsztynie, ul. Oczapowskiego 7, pokój 107
Edycja konkursu składa się z trzech etapów:
- etap I: przesłanie prac z pomysłami i ich selekcja, Komisja konkursowa przeprowadza wstępną selekcję nadesłanych prac i dokonuje wyboru uczestników do przesłuchania,
- etap II: prezentacja projektów wybranych w I etapie (prezentacja 5 – 15 min), Komisja konkursowa wyłania finalistów (max 10 uczestników),
- etap III: prezentacja produktów i wyłonienie laureatów..
Wyniki zostaną ogłoszone podczas: Wydziałowej Inauguracji Roku Akademickiego 2026/2027


