Plany zajęć

SEMESTR ZIMOWY 2024/2025

Szanowni Państwo, 

Zastrzega się możliwość modyfikacji planów w najbliższym czasie. 

Prosimy śledzić AKTUALNOŚĆ PLANÓW ZAJĘĆ na bieżąco w pierwszych tygodniach zajęć.

Dziękujemy za wyrozumiałość :)

 

Listy studentów uczestniczących w zajęciach dostępne są indywidualnie dla każdego Prowadzącego,

po zalogowaniu się do systemu USOSweb (link: https://usosweb.uwm.edu.pl), w zakładce "MÓJ USOSWEB" /"Grupy zajęciowe".

 

 

Bezpieczeństwo i certyfikacja żywności -  studia stacjonarne,kierunek ogólnoakademicki

Rok

Plan zajęć

I, I stopień

zobacz

II, I stopień

zobacz

III, I stopień

zobacz

IV, I stopień

zobacz

Gastronomia – sztuka kulinarna -  studia stacjonarne,kierunek ogólnoakademicki

Rok

Plan zajęć

I, I stopień

zobacz

II, I stopień

zobacz

III, I stopień

zobacz

IV, I stopień 

zobacz

I, II stopień

zobacz

II, II stopień

zobacz

 

 


Technologia żywności i żywienie człowieka
- studia stacjonarne, kierunek ogólnoakademicki

Rok

Plan zajęć

I, I stopień

zobacz

II, I stopień

zobacz

III, I stopień

zobacz

IV, I stopień

zobacz

I, II stopień

zobacz

II, II stopień

zobacz

Technologia żywności i żywienie człowieka - studia niestacjonarne, kierunek ogólnoakademicki

 Harmonogram zjazdów - semestr zimowy 2024/25 (zobacz)

 

Rok

Plan zajęć

I, I stopień

zobacz

II, I stopień

zobacz           

III, I stopień

zobacz

iV, I stopień

zobacz

I, II stopień

zobacz

II, II stopień

zobacz

Food Engineering -  studia stacjonarne,specjalność w j. angielskim na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka

Rok

Plan zajęć

I, II stopień

zobacz

II, II stopień

zobacz