Plany zajęć
SEMESTR ZIMOWY 2024/2025
Szanowni Państwo,
Zastrzega się możliwość modyfikacji planów w najbliższym czasie.
Prosimy śledzić AKTUALNOŚĆ PLANÓW ZAJĘĆ na bieżąco w pierwszych tygodniach zajęć.
Dziękujemy za wyrozumiałość :)
Listy studentów uczestniczących w zajęciach dostępne są indywidualnie dla każdego Prowadzącego,
po zalogowaniu się do systemu USOSweb (link: https://usosweb.uwm.edu.pl), w zakładce "MÓJ USOSWEB" /"Grupy zajęciowe".
- Zasady realizacji zajęć z przedmiotu - Wychowanie fizyczne
- Zasady realizacji zajęć z przedmiotu - Język obcy
- Zasady realizacji przedmiotów w ramach modułu ogólnouczelnianego
- Harmonogram realizacji przedmiotów w ramach modułu ogólnouczelnianego
- Wykaz certyfikatów i dokumentów potwierdzających znajomość języka obcego
- Oferta kształcenia Studium Języków obcych - studia niestacjonarne
- Oferta kształcenia Studium Języków Obcych - studia stacjonarne
- Oferta zajęć Studium Wychowania Fizycznego
Bezpieczeństwo i certyfikacja żywności - studia stacjonarne,kierunek ogólnoakademicki
Rok | Plan zajęć |
I, I stopień | |
II, I stopień | |
III, I stopień | |
IV, I stopień |
Gastronomia – sztuka kulinarna - studia stacjonarne,kierunek ogólnoakademicki
Rok | Plan zajęć |
I, I stopień | |
II, I stopień | |
III, I stopień | |
IV, I stopień | |
I, II stopień | |
II, II stopień | zobacz |
|
Technologia żywności i żywienie człowieka - studia stacjonarne, kierunek ogólnoakademicki
Rok | Plan zajęć |
I, I stopień | |
II, I stopień | |
III, I stopień | |
IV, I stopień | |
I, II stopień | |
II, II stopień | zobacz |
Technologia żywności i żywienie człowieka - studia niestacjonarne, kierunek ogólnoakademicki
Harmonogram zjazdów - semestr zimowy 2024/25 (zobacz)
Rok | Plan zajęć |
I, I stopień | |
II, I stopień | |
III, I stopień | |
iV, I stopień | |
I, II stopień | zobacz |
II, II stopień | zobacz |
Food Engineering - studia stacjonarne,specjalność w j. angielskim na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
Rok | Plan zajęć |
I, II stopień | zobacz |
II, II stopień | zobacz |