19 Lutego 2024

Wydarzenia


Katedra Inżynierii, Aparatury Procesowej i Biotechnologii Żywności Wydziału Nauki o Żywności UWM zaprasza na XXV Seminarium Techmilk "Postęp techniczny w przetwórstwie mleka".

Dwudziesta piąta edycja Seminarium „Postęp techniczny w przetwórstwie mleka" - Techmilk 2024 to kolejne spotkanie pracowników zakładów mleczarskich, firm dostarczających urządzenia procesowe i środki do produkcji oraz pracowników naukowych uczelni.

Tegoroczne seminarium odbędzie się w dniach 21-23 lutego w Mikołajkach w Hotelu Gołębiewski.

Celem tego wydarzenia jest wymiana wiedzy i doświadczeń na temat nowoczesnych rozwiązań, technicznych i technologicznych, w produkcji mleka i przetworów mlecznych.

Uczestnicy seminarium będą mieli możliwość poszerzenia wiedzy zarówno podczas wykładów jak i bezpośrednich rozmów z przedstawicielami firm na stoiskach ekspozycyjnych. 

Organizatorem seminarium jest Katedra Inżynierii, Aparatury Procesowej i Biotechnologii Żywności Wydziału Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko – Mazurskiego w Olsztynie.  

program seminarium

 

Rodzaj artykułu