19 Listopada 2025

Wydarzenia


Wydział Nauki o Żywności UWM Olsztyn oraz Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN Olsztyn zapraszają na konferencję poświęconą prezentacji osiągnięć w temacie technologii żywienia i żywności.

XXII Konferencja Naukowa Młodych Badaczy „Bezpieczeństwo i jakość żywności" to coroczne wydarzenie organizowane wspólnie przez Wydział Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko- Mazurskiego w Olsztynie oraz Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie.

To spotkanie jest okazją do wymiany wiedzy wśród młodych naukowców, zdobycia licznych inspiracji oraz możliwości prezentacji osiągnięć w dziedzinie technologii żywności i żywienia. Prezentowane badania będą obejmować szerokie spektrum zagadnień związanych z nowymi procesami spożywczymi, dietetyką i bezpieczeństwem żywności, podkreślając interdyscyplinarny charakter konferencji.

Miejsce wydarzenia: Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie, ul. Trylińskiego 18, sala Skanda. 

Rozpoczęcie: 25.11.2025, godz. 9:00. 

Program konferencji dostępny jest na stronie wydarzenia. 

Rodzaj artykułu